Šta je novo?

Cudan problem...

implant

Čuven
Učlanjen(a)
26.11.2003
Poena
619
Imam problem sa windowsom (XP) koji od jednom nece da se butuje .... prodje onaj crni screen i onda se sam od sebe resetuje,.....i tako u nedogled....problem privremeno resim sto startujem windows pod onim "Directory Service Repair" modom malo radim pod njim.....pa posle par sati ponovo probam normal boot i onda nekad radi nekad ne.....??????? stvarno pojma nemam o cemu se radi.....

Da napomenem ... problemi su poceli u trenutku kada sam deinstalirao Winfast PVR......(Leadtek-ov program za tv tuner).......mozda se tada obrisao neki sistemski fajl....ili sta ja znam.....Winfast sam vratio ali problem je i dalje ostao........pojma nemam sta da radim....sem reinstalacije windowsa....koja mi je trenutno najgore moguce resenje...(u sred sam ispitnog roka koji ce trajati bar jos mesec dana)

Jel ima neko ideju???????

UCHI 😀 I NE DIRAJ KOMP DO KRAJA ROKA :d :d pa posle roka - reinstall 🙂
poz

hehe....nije u tome poenta...ne mogu da prodjem kroz rok bez kompa...sto zbog skripti, zadataka, knjiga u elektronskom obliku......sto zbog projektnih radova zbog kojih mi treba npr....Word, Visual Studio...itd.

No nebitno....izgleda da cu morati da opalim jedan reinstall u svakom slucaju....kupujem nov hard ....

Pa ako ti je bas cim da sve instaliras opet idi na "Repair" pri reinstalaciji windowsa. mozda ce ti pomoci. Imas li system restore. Ako imas i mozes udji u safe mode pa ga odande vrati za koji dan u nazad.

Nazad
Vrh Dno