implant
Čuven
- Učlanjen(a)
- 26.11.2003
- Poena
- 619
Imam problem sa windowsom (XP) koji od jednom nece da se butuje .... prodje onaj crni screen i onda se sam od sebe resetuje,.....i tako u nedogled....problem privremeno resim sto startujem windows pod onim "Directory Service Repair" modom malo radim pod njim.....pa posle par sati ponovo probam normal boot i onda nekad radi nekad ne.....??????? stvarno pojma nemam o cemu se radi.....
Da napomenem ... problemi su poceli u trenutku kada sam deinstalirao Winfast PVR......(Leadtek-ov program za tv tuner).......mozda se tada obrisao neki sistemski fajl....ili sta ja znam.....Winfast sam vratio ali problem je i dalje ostao........pojma nemam sta da radim....sem reinstalacije windowsa....koja mi je trenutno najgore moguce resenje...(u sred sam ispitnog roka koji ce trajati bar jos mesec dana)
Jel ima neko ideju???????
Da napomenem ... problemi su poceli u trenutku kada sam deinstalirao Winfast PVR......(Leadtek-ov program za tv tuner).......mozda se tada obrisao neki sistemski fajl....ili sta ja znam.....Winfast sam vratio ali problem je i dalje ostao........pojma nemam sta da radim....sem reinstalacije windowsa....koja mi je trenutno najgore moguce resenje...(u sred sam ispitnog roka koji ce trajati bar jos mesec dana)
Jel ima neko ideju???????