Šta je novo?

Cudan problem u wordu u equasion editoru! Hitno!!!

• Začetnik teme Začetnik teme MarkoS
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

MarkoS

Čuven
Učlanjen(a)
06.03.2003
Poena
619
Pre par dana kada sam poslednji put kucao maturski sve je bilo ok, medjutim danas, microsoft equasion editor je poceo da brljavi.
Kada otkucam nesto u eq. i kliknem sa strane, na text recimo, slova se cudno ispreplicu, a kada otvorim maturrski gde imam vec ranije kucane jednacine, koje izgledaju normalno, kada kliknem na jednu(2 puta), pa opet na text, desi se isto, slova se ispreplicu.
1.jpg
2.jpg

Probao sam i da reinstaliram ofice(prvo uninst pa inst), medjutim ne vredi, posto u registriju ostaju sva podesavanja iz ofica.
Snimio sam file na disketu i odneo kod drugarice i tamo je sve bilo u redu.
Medjutim, moram opet reci da mi je i kod nje dok sam kucao, a i meni, jednom prijavio da ne moze da sacuva, da fali mesta na disku, a ono par GB free! Pa da se ubije covek... :S Tada je zauzeta sva ram memorija, bar tako norton kaze. A cesto se zatupljuje hard, recimo kada izaberem neku jednacinu ili grafik iz corela. Ali ovo drugo je "normalno" i vec sam se na to navikao, i vezano je za velicinu fajla(1Mb) i za veliki broj formula i grafika iz corela.
Word je najglulji i nakbagovitiji program ever!!!!ali sta cu kada nemam drugi, a moram prekosutra da zavrsim rad type; :boom: tako da mi je hitno potrebna pomoc!
OS. je 98se, komp. 1700@2600 KD7E, 256 333, hard 5400.

Pa instaliraj MathType i nemas problema...
A sto se tice bagovanja odstampaj ti to...ako papir kaze da je sve ok onda nista ne brini!

kUdtiHaEX je napisao(la):
Pa instaliraj MathType i nemas problema...
A sto se tice bagovanja odstampaj ti to...ako papir kaze da je sve ok onda nista ne brini!
Maturski sam zavrsio, ali na drugom kompu, ali dalje zelim da nekako resim ovaj problem.
Sta je Mat Type?
Igleda isto i kada se odstampa.
Hvala u svakom slucaju.

Nazad
Vrh Dno