Šta je novo?

Cudan problem u vezi otvaranja nekih co.yu domena

Stefan1

Čuven
Učlanjen(a)
05.09.2003
Poena
649
Veceras sam primetio izuzetno cudan problem koji mi se ranije nije pojavljivao.
Naime neke co.yu domene koje redovno posecujem ne mogu da otvorim.
Automatski mi uradi neku redirekciju ka freeservers.com i izadje mi logo tog freeserversa i Site available.
The subdomain fandjo.co.yu is available. Use the link on the right to sign up for your FREE Web site. (sliku imate u attachmentu)
Identicna poruka mi se javlja i u operi i u obicnom IE-u.
Neko ce napisati da je problem do tog sajta,ali nije,posto drugima otvara,kontakirao sam preko messengera neke drugare koji posecuju isti sajt,i odmah su proverili njima sljaka potpuno OK.
Kao da je nekako radi redirekciju ka tom freeservers.com sajtu.Isti problem sam imao i sa kurir-info.co.yu i sa tuning.co.yu tokom veceri takodje sam proverio da drugima rade ti sajtovi(na isti nacin kao i za gore pomenuti sajt),ne znam da li mi jos nesto ne otvara,ali problem je ozbiljan.Cistio sam komp i sa ad aware profesional i sa spy bot-om i sa onim microsoft antispy programom ali nista!
Ima li iko ideju sta da probam da uradim bez da je upitanju format c.
Pozdrav

Poslednja izmena:
A da im nije hosting slucajno na Veratu? Ili si pogresio adresu... :d

Prilozi

• www.fandjo.co.yu.gif
    www.fandjo.co.yu.gif
    56 KB · Pregleda: 98
Kod mene otvara normalno sajt. Spojleri i ostale zezalice za automobile.

jeste na veratu su hostovani,meni idalje ne rade ni fandjo,ni tuning.co.yu ni kurir-info.co.yu

Nije mi jasno zasto radi redirekciju na freeservers.com za sva 3 sajta!?
Pozdrav

Stefan1 je napisao(la):
jeste na veratu su hostovani,meni idalje ne rade ni fandjo,ni tuning.co.yu ni kurir-info.co.yu

Nije mi jasno zasto radi redirekciju na freeservers.com za sva 3 sajta!?
Pozdrav

Meni se desilo slicno nesto pre svega par dana. Koliko to traje? Ako je kratko sacekaj malo, bar je kod mene sve bilo u redu nakon par sati... Inace trenutno sve pomenuto sljaka odavde ...

kod mene ne sljaka ni sada nista od pomenutih adresa.

Kod mene isto. Konkretno, oko 17`45 sam bio na tribina.co.yu, postovao savim normalno...2`5 sata kasnije, pocela je redirekcija. Prvo sam pomislio da je neko "oborio" site, medjutim nije...Posle potrage na ad,spy...i ostale stvari, i dalje se desavalo isto. Probao sam sa IE, uspem da udjem na site, ali od glavne strane sitea, kao i foruma--pravac freeserver. Probao sam josh neke .co.yu siteove, neki su se otvarali normalno neki ne.Ti koji se nisu otvarali su verovatno na verat-u. Zanimljivo je to da neki ljudi iz inostranstva su uspevali sasvim normalno da ulaze na siteove, kao i neki ljudi odavde sa npr beotela...Neki tip mi rece da je to do Verata i da ce najverovatnije to trajati do ponedeljka...Evo,sad je nedelja,9`30, problem i dalje postoji..
I ajde ti sad koristi usluge verata :mad: :wall: Kakvi su to lopovi, najgori su definitivno...

Stefan1, da li si preko Sezama? Ako jesi, onda je to do njih... Neki moji ortaci isto nisu mogli da pristupe sajtovima sa .CO.YU domenom koje su ves posecivali ranije (a mogli su da pristupe onim sajtovima koje nisu nikada posecivali), a svi su oni isli preko Sezama... Kada sam jednom od njih dao moj username i sifru naloga koji imam kod Beotela, sve mu je lepo radilo.

P.S. I isto ih je redirektovalo na freeservers.com, i javljalo da je adresa slobodna za registraciju.

I meni je tip javio da mu se desila ista stvar kada je posecivao jedna moj sajt na Veratu

Sutra ih zovem

Bilo je problema sa .co.yu DNS-ovima, svi smo imali probleme. Sta je bilo, verovatno cemo saznati iz Telegrafa :( Neki DNS poisoning verovatno, dokoni ljudi ...

Razgovarao sam juce sa super moderatorom fandjo.co.yu i on mi je rekao da je problem do sezampro-a ,posto ja idem preko sezampro-a.
Ali evo danas mi sve sljaka.

Pozdrav

Nazad
Vrh Dno