Šta je novo?

Cudan problem sa ruterom

riot

Slavan
Učlanjen(a)
02.02.2009
Poena
301
Dakle, od pre neki dan imam cudan problem. Poceo sam da skidam Bioshock 2 preko Torrent Leech-a ali uvek, nakon sto pustim torent da se skida, prekine mi se veza sa internetom, pa moram da restartujem ruter. Onda opet pustim da se skida i opet nakon 5 minuta mi se prekine veza sa netom i tako stalno.
Probao sam sledece stvari. Pokusao sam da skidam preko BitTorrenta i Vuze-a i isto se desava (inace koristim uTorrent). Zatim, posto su mi dva kompa umrezena, na drugom kompu skinem opusteno film preko pirate bay-a i takodje sam upravo skinuo jedan album na kompu na kome nece da se skine Bioshock 2 (opet preko pirate bay-a).
Posto skidanje preko pirate bay-a ide normalno da li je problem mozda u torentu sa Torrent Leech-a, u mom ruteru ili je pak nesto trece po sredi.
hvala

Promeni verziju uTorrent-a, imao sam ja taj problem. Cim se odmaknem od masine pucala mi veza.

Uradio sam i to. Imao sam 1.8xxx a sada imam 2.0 i isto se desava.
Evo upravo sam skinuo jos jedan film (ne preko Torrent Leech-a) i nije me zezala veza. Izgleda da je ne neku foru problem u samom torentu sa TL-a.

Vrh Dno