Imam amd 3200+am2,GeForce 7600 GT,2 gb ram 800mhz(1 pqi, a drugi transcend)seagate 160gb,400W napajanje,maticna je nvida 6100 sm-m.cesto mi se desava da igram neku igru i da on zablokira posle neodredjenog vremena(kod nekih igri vise vremena,kod nekih manje),slika postane nejasna(jedom sam izasao iz igre sa alt+tab i slika na desktopu je bila kao da nemam graficku,nije bilo boje,tj bilo ih je oko 8),radi jos nekih 5 sec. onda zablokira pa se komp restartuje i dobijem poruku system has recovered from a serious error,send error report/dont send.Zna da se desi u oblivionu,test drive unlimitedu,Pro Street-u,Hitman Blood Money-u,Driver 4 itd.....ali nedesava se kod,npr cs 1.6.Driver 4 nemogu da igram duze od 20 sec,dok ostale mogu do 20 min.Probao sam razne drivere,nosio u radnju gde sam ga kupio i kazu da su sve zamenili,osim harda,i da radi a kad sam kuci probao on opet,neradi.Formatirao sam ceo hard,reinstalirao sam windows(i sp1 i sp2)opet nista :smash: Stvarno neznam sta bi moglo da bude !!!