DrEvil
Čuven
- Učlanjen(a)
- 26.11.2005
- Poena
- 609
Pre 2 dana od drugara sam dobio polovnu Saphire ATI Radeon 1650 sa 256 MB RAMA PCI Express, pre nje sam imao GeForce 6600 LE takodje PCI Express.Radeon je star oko godinu dana, dobro je ocuvan.
Elem, problem je sledeci, u igrama, npr. probao sam NFS:Carbon, Halo i sl. desava se da se povremeno cuje neko pistanje iz kucista, ali i sa tim pistanjem igre i dalje odlicno rade, nema pada u FPS, nekog kocenja i sl...
Ja licno mislim da ovo ima veze sa grafickom jer sa onom starom nisam imao takvih problema.Inace napajanje racunara je od 350W, pa moze biti da je toga problem,odnosno mozda za ovu graficku treba neko jace napajanje.
Procesor je Intel Pentium 4 na 3 GHz, 512 MB RAM-a.
Da li je neko imao slicnih problema?Sta moze da bude u pitanju?
Elem, problem je sledeci, u igrama, npr. probao sam NFS:Carbon, Halo i sl. desava se da se povremeno cuje neko pistanje iz kucista, ali i sa tim pistanjem igre i dalje odlicno rade, nema pada u FPS, nekog kocenja i sl...
Ja licno mislim da ovo ima veze sa grafickom jer sa onom starom nisam imao takvih problema.Inace napajanje racunara je od 350W, pa moze biti da je toga problem,odnosno mozda za ovu graficku treba neko jace napajanje.
Procesor je Intel Pentium 4 na 3 GHz, 512 MB RAM-a.
Da li je neko imao slicnih problema?Sta moze da bude u pitanju?