Ovakva je situacija: Zakacim racunar na Telekomov adsl ruter on dobije adresu 192.168.1.3 i sve je super. Na netu sam. Ali to traje 5 do 10 sekundi. Pukne net. Kad probam da uradim renew nemoze i dobijem adresu 169.254.x.x . I normalno nisam vise na netu. Kad posle toga probam da dodelim staticku adresu, sve u sardnji sa tehnickom podrskom, ona je prihvacena ali nema nikakvog boljitka po pitanju interneta. Naravno ruteru koji je 192.168.1.1 a moja adresa je npr. 192.168.1.10 nemogu da pridjem.
Mogu da deinstaliram mreznu i opet nanovo. Dobije adresu radi 5 sec i opet je izgubi.Da li virus moze ovo da prouzrokuje? Uradio sam jednom reinstalaciju ali sam ostavio podatke na D particiji (jesam je skenirao ali...). Sad cu da probam sve da izbrisem ali ako mi se neresi problem neznam gde dalje
. Da li moze biti problem mozda do rutera? Probao sam na laptopu. Radi normalno. Stavio sam i drugu mreznu karticu u racunar, identicno se ponasa
Mogu da deinstaliram mreznu i opet nanovo. Dobije adresu radi 5 sec i opet je izgubi.Da li virus moze ovo da prouzrokuje? Uradio sam jednom reinstalaciju ali sam ostavio podatke na D particiji (jesam je skenirao ali...). Sad cu da probam sve da izbrisem ali ako mi se neresi problem neznam gde dalje