Šta je novo?

Cudan problem sa ADSL-om

Mithrandir

Čuven
Učlanjen(a)
29.12.2003
Poena
609
Konacno sam i ja dosao na red. Doneo sam modem/ruter kuci, sve lepo povezao, ali nece da radi. Trip je u tome sto mi otvara samo sajtove iz bookmarka i nista drugo. Bukvalno. Modem je Huawei Echolife HG510 a provajder telekom, ako je bitno.

Hm...zaista cudan problem :trust:

Poslednja izmena:
Izgleda da hoce da mi otvara samo neke sajtove na primer youtube. Google mi ne radi uopste, otvori mi prvu stranu i kad hocu da trazim neku rec, skuca se.

Koji browser koristiš, možda je do njega???

u jeeee, ja sam imao isti problem...ali ne mogu da se setim kako sam ga reshio.... :p
znam da nisam bash od pomoci ali shta cu...

Aj budi od pomoci i probaj da se setis :)

Isto je u svakom browseru. Opera, firefox, probao sam i u exploreru...

Zvao sam ih juce ceo dan, nisam mogao da ih dobijem. Sada sam konacno uspeo, probao sam sa drugim DNS-om, nije uspelo. Pokusace to da srede u narednih 2 dana.

Resio sam problem. Zezao me je trojanac. NOD nisam update-ovao nesto jace od mesec dana i kod njega je sve bilo u redu. Kada sam skinuo nove definicije pokazao mi je trojanca ali nije mogao da ga se resi pa sam skinuo spybot.

Moderator moze da obrise temu.

Neka je tema,dobra je. Bas je bio gadan problem i drago mi je da sam video resenje. Nisam jos imao takve probleme ali ..... nikad se nezna.

Resio sam problem. Zezao me je trojanac. NOD nisam update-ovao nesto jace od mesec dana i kod njega je sve bilo u redu. Kada sam skinuo nove definicije pokazao mi je trojanca ali nije mogao da ga se resi pa sam skinuo spybot.

Moderator moze da obrise temu.

*** sta da ti kazem, koristimo istog provajdera i isti ruter! Meni se desilo da su mi kablovi koje sam dobio bili fizicki pokidani na sredini! Ako se secas mozda onih sarenih kablova (Plavi zeleni crveni). Odem da zamenim iste, i nista. Onda povezem sve, i nece da radi! Tek tada sam se setio da su mi ostali parametri od starog wirelessa :)
Samo sam resetovao podesavanja i sve je proradilo :)

btw nod je krsh!

Nazad
Vrh Dno