Ralex2
Slavan
- Učlanjen(a)
- 05.05.2004
- Poena
- 319
Imam sledeci problem. Jednom mi se tokom igranja FEAR, Quake 4 i Riddick desilo da kada izadjem iz igre vidi se 2 cm gornjeg dela desktopa, vidi se start bar, a ostatak ekrana popunjava slika iz menija od ovih igara i vide se neke isprekidane vertikalne linije na vidljivom delu desktopa. Refresh tada ne pomaze, a i ekran onda pocinje da trepti tipa crno, slika itd. Da napomenem da mi se u Quake 4 pre izlaska iz igre na nekom mestu jako spustio fps, a u Riddick mi se prvi put kad sam ga startovao sa Shader 2++ zakucao, a posle restarta je lepo radio na Shader 2++ sve dok se negde nije pojavio neki koso polozen crni kvadrat, a riddick poceo da gubi teksture kod stomaka, dok je sve ostalo bilo uredu i tek nakon izlaska mi se pojavio problem sa pocetka teksta. FEAR je patchovan 1.1, quake 4 sa 1.2 patch dok sam Riddick forsirao u Rivi 1.3 OpenGL bez patcha. Riddick mi je bez problema radio bez patcha na staroj konfi sa Leadtek 6200@6600. Drajveri su mi 91.31 Forceware. Stavio sam WinXP SP2 August edition. Sa speedfan redovno pratim temperature od proc i ne prelaze 65-66 u full loadu, dok je u leru 55-57. Riva pokazuje maksimalnu core temperaturu 65 od graficke. Imam najnovije drajvere za maticnu. Tako da vas molim za savet. U Far Cry, Serious Sam 2, Call of Duty 2 i Oblivion koje redovno igram mi se ovo nije desilo.
Poslednja izmena: