Šta je novo?

Cudan Problem 2?

Kissme1

Slavan
Učlanjen(a)
09.09.2010
Poena
200
Komp poludeo , znaci upali se radi redovno digne windows sve sto je uvek radio , kada se ugasi , znaci nebitno da li je preko dugmeta ili regularno na windows nece da se upali , znaci nikakve znake zivota ne daje , onda moram da izvucem kabel za struju , vratim kabel za struju i upali se redovno .. Nikada nisam imao ovakav problem niti sam cuo da je neko imao ovakav problem . Inace prodabao sam da zamenim napojnu , da zamenim bateriju , da promenim memoriju , ali nista od toga nepomaze , da li neko ima ideju sta bi mogao da uradim? Takodje sam mislio da imam neki problem sa dugmetom na kompu i slicno ali nije nista od toga pokusao sam i rucno da ga palim ne pomaze ..

Asus Abit-KN8 Ultra + 3200 AMD

Maticna ili napajanje, sumnjam na maticnu. Cest problem koji se resava upravo tim elektricnim praznjenjima. Jesi proverio kondenzatore na ploci?

Maticna ili napajanje, sumnjam na maticnu. Cest problem koji se resava upravo tim elektricnim praznjenjima. Jesi proverio kondenzatore na ploci?

Zamenio sam napajanje , ali nije to .. Fazon je sto je ova ploca (tj. ne ova nego ista ovakva) prosla , i ona je crkla pa sam nosio uvazili mi garanciju i dali mi istu takvu , e sad htedoh ja da proverim da pokusam da okacim sve na tu staru plocu , i sad kod nje je bio problem sto nece da pali , znaci svetli crvena lampica i nista se ne desava , mislim ako pokrenes paljenje nista kao da je mrtva , e sad mene interesuje posto je ona svakako vec odavno u kutiji hteo sam da probam znam da glupo zvuci , ali da li je moguce naterati napajanje da ubaci struju u plocu ? Da li je to u teoriji moguce?

Gledao sam i kondezatore ali ne vidim ni jedan da zeza.. svi su ok!

Edit: ili nekako da od te 2 sklopim jednu :)

Poslednja izmena:
Zamenio sam napajanje , ali nije to .. Fazon je sto je ova ploca (tj. ne ova nego ista ovakva) prosla , i ona je crkla pa sam nosio uvazili mi garanciju i dali mi istu takvu , e sad htedoh ja da proverim da pokusam da okacim sve na tu staru plocu , i sad kod nje je bio problem sto nece da pali , znaci svetli crvena lampica i nista se ne desava , mislim ako pokrenes paljenje nista kao da je mrtva , e sad mene interesuje posto je ona svakako vec odavno u kutiji hteo sam da probam znam da glupo zvuci , ali da li je moguce naterati napajanje da ubaci struju u plocu ? Da li je to u teoriji moguce?

Gledao sam i kondezatore ali ne vidim ni jedan da zeza.. svi su ok!

To vec ne bih znao da ti kazem, ali javice se neko ko ima iskustava sa tim, svakako. :)

koje je napajanje?

Bio je neki kinez blueberry 500w sad sam metio MSI 550w ali nista isti slucaj..

Edit: Ja sam resio neku drugu plocu da imam kako da radim na racunaru , ali ako neko ima resenje kako da resim jednu od ovde dve neka se javi , obe izgledaju perfektno i lem i kondezatori su 100%

Poslednja izmena:
Ovo ti najverovatnije pravi problem.
rom%20bios%20chip.jpg

Vrh Dno