Šta je novo?

Cudan kvar

HAD~

Slavan
Učlanjen(a)
20.03.2011
Poena
245
Desava mi je nesto vrlo cudno sa telefonom vec drugi put. Dogadja se to da telefon ne moze da prikaze nijednu sliku ili snimak koji su na telefonu izuzev kroz neki fajl menadzer. Primetio sam da se to desava kad se telefon ugasi zbod prazne baterije i nakon paljenja nema nijedne slike. Ali cudno je to sto su slike i dalje tu, samo ne moze nijedna aplikacija da ih iscita. Jedino preko kompa i ili fajl menadzera mogu da se vide i koriste. Nemam ideju kako da resim problem, a bas je iritantno. Jedino sto factory reset pomaze, al ne mogu stalno da ga radim.

Da nije mozda nesto u vezi sd kartice, meni se slicno desavalo ne prepoznaje nijednu sliku niti klip ali vadjenje i vracanje sd kartice je resavalo problem. To je bilo dok sam koristio ZTE Blade g sa istom karticom na ovom Idolu nemam problema.

Prebaci sve sa te kartice na komp, formatiraj karticu i onda vrati podatke na nju...Jel mozda Samsung u pitanju?Znam za slican probleme na jednom S3 i S3 neo...

Sent from Xiaomi Redmi Note 3 Ultra

Nemam karticu, to je problem. U pitanju je nexus 5. Pesme prepoznaje, ali slike i snimke nijedna aplikacija ne nalazi sem kad odem preko file menadzera onda je sve tu.

Koji ROM koristis, jel stock ili neki custom? Moguce da je neki problem do njega...

Sent from Xiaomi Redmi Note 3 Ultra

Stock, 6.0. Valjda ce doci neka zakrpa za to :)

S obzirom da nema više podrške. Neće.

Jedino sto factory reset pomaze, al ne mogu stalno da ga radim.
Uradi još jednom factory reset, a posle reseta nemoj vratiti ništa nazad u internu memoriju.
Potom slikaj sa kamerom, svlači sa neta slike, video itd...

Ako se problem ne ponovi neki od fajlova koji su ti bili na internoj kartici su bili koruptovani pa su zaglupili android (media server najverovatnije).
Ako se problem ponovi ostaje ti samo da probaš neki drugi rom, a ako i on ne pomogne tada je hardverski problem...

S obzirom da nema više podrške. Neće.

Kako nema, pre par dana sam dobio neku zakrpu?

Probacu to. Mada to mi se desava od skoro. Mislim od kako sam skidao aplikacije za VR.
Ako se opet bude desavalo jedino da ne dozvoljavam da mi se gasi zbog prazne baterije :)

Kada kazes telefon ne moze da prikaze mislis na photos aplikaciju? Ili ne moze bas ni jedna galerija npr. quickpic?

Evo sad sam skinuo quickpic i on prikazuje sve. Ali mesenger ne prepoznaje, ne izlista mi nista kad hocu nekome da saljem sliku, a ni google photos posto mi je to default app.

Vrh Dno