Šta je novo?

Cube U9GT 2

Cane_66

Slavan
Učlanjen(a)
10.02.2008
Poena
309
Cube U9GT 2 - 9.7 inch 10-point IPS screen, RK2918 1.2GHz, 1GB DDR3 RAM + 8GB Nand, fast and smooth 3D gaming
Display: 9.7 inch LG IPS 10-Point Capacitive Touchscreen, which has a wide, 178° viewing angle and displays remarkably crisp, vivid, and bright 9.7 inches of high-resolution (1024*768) photos, movies, web pages, books, and more.
User Interface: brand new SDK2.0 interface architecture, Android 4.0 like UI, Multi-task management
CPU: Rockchip RK2918, Cortex A8 @ 1.2GHz
1GB DDR3 RAM + 8GB Nand Fast Flash
GPU: GC800 3D graphic accelerator, super fast & smooth Heavy 3D gaming
Dual Cameras: two 2.0MP Cameras (front-facing & rear-facing)
Battery Life: large capacity 4000mAh*2 battery, running about 5 hours with wifi on
3D Gaming: smoothly running heavy 3D games like Asphalt 6 and more
Video: 1080P Full HD (resolution 1920x1080) standard H.264, AVI, MKV, RMVB video decoding
Audio: mp3, WMA, APE, FLAC, etc.
Apps: full access to official Android Market
Dali ovo valja za 220 Eura.
http://www.youtube.com/watch?v=5CYUubMMUZE&feature=related

Poslednja izmena:
Pa ovo je skoro isti uredjaj kao onaj Maxtab.. Ako je nov i ako dobijes garanciju, onda se i isplati, ako ne onda i ne bas..

Pa ovo je skoro isti uredjaj kao onaj Maxtab.. Ako je nov i ako dobijes garanciju, onda se i isplati, ako ne onda i ne bas..

Ma koja garancija sa K.....P........Com, "tek donet iz Kine", a i preskup... mada deluje dobro, gledao sam po netu...

Ma koja garancija sa K.....P........Com, "tek donet iz Kine", a i preskup... mada deluje dobro, gledao sam po netu...

Nisam znao, mislio sam da ga je neko mozda ponudio u nekoj radnji, odakle znam, svasta nice sad kad su tableti u pitanju.

Definitivno nemoj, ne vredi da uzimas to za 220e, kad ce ti izaci za koji dan prestigio onaj 9.7 inch, koji mozda i nije bolji mng, ALIIII.. PODRSKA!
Koliko cujem jako su se dobro pokazali kad su update-ovi u pitanju..

Nazad
Vrh Dno