Šta je novo?

Cubase za Atari

bojadin

Cenjen
Učlanjen(a)
26.06.2009
Poena
154
Pozdrav!
Ja sam totalni novajlija sto se tice atarija, ali skoro sam dobio 1 i posto se bavim muzikom hteo bih da ga upotrebim u te svrhe. No imam problem da nadjem ovaj softver. Moze li neko da mi posalje ili da neki link za skidanje? Zapravo bilo koji softver za atari je dobro dosao jer nemam nista trenutno.
I jos jedno laicko pitanje: mogu li flopaci od pc-ja da se formatiraju za atari ili moram da nalazim neke atarijeve?

Veliko hvala unapred

E sad za kaznu lepo da se izjasnis koji tacno model atarija imas. :)
Diskete su iste samo je formatiras na atariju i radi .Bar je na amigi uvek radilo hehe.Sad nije mi poznato kakve su disk jedinice u atariju ali ako su samo obicne dd jedinice mozes takodje da citas diskete sa pc-a u 720k formatu.Dotle znam resto ce ovaj nas atariSTa kovacm da ti razresi.

Atari ST ima DD flopy i ako disketu formatizujes na njemu, PC je nece moći čitati jer Atari po defaultu formatizuje diskete na 800KB (pravi više sektora nego PC).

Dakle disketu formatizuj na PCju pa će onda biti čitljiva i na Atariju. Možeš koristiti i obične HD diskete samo prelepi desnu rupu sa ne-providnim stickerom pa će ponašati kao DD disketa.

za Cubase i ostalo... hm. samo sec da pogledam šta je još aktivno od FTP servera sa Atari softwareom...

ok, na Marcer-ovom FTPu ima kopija celog HangLoose BBS-a! dakle tamo imaš sve moguće verzije CuBase-a (i ST i F030) samo moram pitati MArcera da ti da pristup njegovom FTPu...

pošlji mi tvoj email. cu.

ok, FTP je: marcer.mine.nu:1698 Demo/Demo

kad udjes idi na > atarilegend.org:pub:HangLoose_FTP:apps:Music i tu ces naći sve CuBase (počinju sa CUBAxxx.ZIP)

inače i za sve ostale zainteresovane: na ovom FTPu možete naći GB programa i fajlova za Atari (programi, PD, kompilacije, igre, demoi, muzika... svega ima ;)).

Eto znao sam ja ....Kovacm je sila sto se atarija tice..

@ kovacm
Pun ti je inbox pa mi se vraca poruka :)

Samo sam hteo da pitam kad mogu da ocekujem taj nalog?

poz

pa vec sam ostavio login informacije:

hostname: marcer.mine.nu
port: 1698
username: Demo
password: Demo

Nazad
Vrh Dno