Šta je novo?

Ctx

pTomic

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
31.01.2002
Poena
660
Misljenje o CTX VL700 ??

U pitanju je 17-ica za oko 320-360 Dm (novo).:(

Vredili uzimati TO ili ADI 17" 260DM (polovna).:(

polovni monitori su rizicna roba... vl700 je sasvim solidan monitor, ali je liteon C1770NST bolji.

CTX ima tri godine garanciju...

Sve sto je bitno kod sedamnestica je da mu je GARANTOVANA vertikalna freqvencija od 85Hz (ili veca!) pri rezoluciji od 1024/768.

Resto je stvar ukusa.

Bahati [SiD] je napisao(la):
polovni monitori su rizicna roba... vl700 je sasvim solidan monitor, ali je liteon C1770NST bolji.

Odlična konstatacija, apsolutno dva najbolja Value 17" monitora kod nas. Prvi imam, a za drugi sam se dvoumio. Ostalo je sve škart.

Sve sto je bitno kod sedamnestica je da mu je GARANTOVANA vertikalna freqvencija od 85Hz (ili veca!) pri rezoluciji od 1024/768

Ovo treba da postane aksiom!!!
za 15" 1024x768 75 Hz (zakonski minimum :D)

supernova je napisao(la):
Prvi imam, a za drugi sam se dvoumio.
jeste nezgodno kad te svi bombarduju preporukama velikih firmi, pa ti se ne uzima "neki tamo" liteon. :D ali zaista je najbolji...

Pazi, imam 7 tih CTX-ova u igraonici. Kupio sam ih u septembru. Nisu loši, slika je OK, ali su 2 već prolupala što se tiče boja ( zelen ekran, dok se ne zagreje lepo monitor...), što već i nije dobro. Zato imaš SAMSUNG 753 koji je 20-30 dem skuplji, ali neuporedivo lepše i pametnije dizajniran, lakši, i naravno ima sliku primetno bolju. Radi kao satić.

To je najjeftiniji monitor kod nas i za divno cudo daleko bolji od Philipsa 107E... :) Slobodno ga pazari... 330 je dilerska, ali ne verujem da ces naci za te pare...

Vrh Dno