Šta je novo?

CT-OMNIA-MTS ?

CiraEcchi

Slavan
Učlanjen(a)
14.07.2007
Poena
319
Samsung i900 Omnia 19.800din uz neki od paketa Bel 400, Mix 2000, Fresh 2000 (2god) sta mislite o ovoj ponudi da li se ispati to ?

ponuda
a5024420e7af8b4afc6f660a538bf12d.jpg

Cenovno je ponuda OK ... al' šta će ti Omnia? Ne znaš ni za jedan upotrebljiviji uređaj za te pare?

Ja sam upravo danas imao jednu Omnia-u u rukama.Sporo, olovka neprecizna (odnosno loše reaguje ekran pri kucanju, ne reaguje na slovo koje kucaš nego slovo pored), ne sviđa mi se nikako.

pa dobro vi predlozite nesto bolje sa touchscreen za te pare naravno preko MTSa.
Gledao sam duge i uvek se vratim na Omniu jer drugim uvek nesto fali nemaju qwerty tastaturu ili im fali slot za mem i slichno.

Ja sam upravo danas imao jednu Omnia-u u rukama.Sporo, olovka neprecizna (odnosno loše reaguje ekran pri kucanju, ne reaguje na slovo koje kucaš nego slovo pored), ne sviđa mi se nikako.

Uopste, ali uopste se ne slazem sa tobom. Mozda se tebi cini sporom, mada ne znam sa koji si je to modelom uporedio po pitanju brzine i koji to toliko brze radi? Takodje nisam imao ama bas nikakvih problema sa nepreciznoscu kucanja, niti sam cuo da je neko ko je koristi imao tako da je to neki subjektivan utisak.
Drugim recima izuzetan telefon, a i ponuda je u sustini dobra, jedino bi mozda bolje bilo da ima vise ponuda, npr. vece ucesce a manji paket da se odabere, jer ne trebaju svima toliki paketi.
Moja preporuka za ovaj telefon.

Btw. sad ce me verovatno svi ispljuvati zbog ovog sto kazem, ali sije N95 i N96 po svim pitanjima, a koje inace svi toliko cene i hvale, kao da drugi proizvodjaci ne znaju na naprave dobar telefon.

Poslednja izmena:
tako je best fon za te pare i ima on screen qwerty :D

Pa ima qwerty on screen, ali naravno nije to to, jako su sitna slova, a i ne sviđa mi se što većina stvari mora da se radi olovkom (mada ovo ne važi samo za omniu nego za svaki wm telefon).

Poslednja izmena:
Možda je bilo do ovog konkretnog modela, ali ja jednu običnu email adresu nisam mogao da otkucam bez problema.Kucao sam je bukvalno 5 minuta, pošto je touchscreen totalno pogrešno reagovao na slova.A sporost je tu u svakom slučaju, no šta i očekivati od win mobile 6.1 (doduše brži je od serije 5).
Ali to je u svakom slučaju subjektivan utisak, moguće je da je problem do ovog konkretnog primerka.

Možda je bilo do ovog konkretnog modela, ali ja jednu običnu email adresu nisam mogao da otkucam bez problema.Kucao sam je bukvalno 5 minuta, pošto je touchscreen totalno pogrešno reagovao na slova.A sporost je tu u svakom slučaju, no šta i očekivati od win mobile 6.1 (doduše brži je od serije 5).
Ali to je u svakom slučaju subjektivan utisak, moguće je da je problem do ovog konkretnog primerka.

Slazem se sa tobom da je najveci nedostatak ovog modela, mozda i jedini postojanje WM OS, i mozda postojanje hardverske tastaure, naravno kome je ona potrebna, ali za sve ostalo Omnia je dobro resenje.
Naravno dodao bih da omnia radi sa jednim od najbrzih procesora, Marvell PXA312 koji radi na taktu od 624 MHz, cime se opet ne moze govoriti da se radi o sporom telefonu.
Ono sto je najverovatnije da je tu problem bio u konkretnom primerku koji ti je dopao saka.:wave:

Pa ako ti je windows mobile mana sačekaj Omniu HD, imaće symbian s60v5.

Cinjenica je da je Symbian optimizovaniji nego WM, mada meni licno ne smeta ni WM - covek se jednostavno navikne.:D
E sad sto se Omnie HD tice, vrlo rado bih je sacekao, ali imajuci u vidu trenutnu cenu ove Omnie, ne smem ni da pomislim kolika ce joj biti cena imajuci u vidu OLED ekran rezolucije 640x360, sa 8 Mpix fotoaparatom, videom od 720p sa 24 fps i svim ostalim, ali to je vec druga prica.

Pa ima qwerty on screen, ali naravno nije to to, jako su sitna slova, a i ne sviđa mi se što većina stvari mora da se radi olovkom (mada ovo ne važi samo za omniu nego za svaki wm telefon).

Care qwerty na Omniji je sasvim solidan, kao na Iphoneu, dakle uspravan, ali su slova prilicno velika i sasvim se ok kuca, znaci nije za poredjenje sa npr e71 ali s'obzirom da je TS super je !
Meni je jedino odbojno kod Omnije sto ima win, sad bi me moj drugar ispljuvao jer je njemu bas win neophodan :)

Inace super tel i ako ti se potpisuje ugovor, gledao sam izbor za te pare je skroz dobar ! I sto rece neko pre mene, daleko od toga da je spor ! To pricaju samo oni koji ga nikada nisu koristili, kao ovaj decko sto prvo kaze da nema qwerty pa onda se vadi :p znaci ako ga je gledao nije ukljucio uopste sms :) ( sala nije prozivanje ) pozZ

I jos nesto, ako ces da cekas HD ili sta god vec, cekaces non stop jer uvek to sto novo izadje je ekstra skupo u pocetku, pa cekas da padne cena, pa naravno izadje nesto i lepse i bolje i naravno ono sto ti je BAS neophodno ;) ... tako da ako ti se dopada uzimaj odma !

Poslednja izmena:
Ovo je je moje licno misljenje,tako da se ne vredjaju oni koji ga ne dele -
za te pare i u toj klasi ima puno boljih telefona... a i nesto nemam poverenja kada je servisiranje samsunga u pitanju-najskuplji delovi a najosetljivije ploce...

@DeuS.Mikelle:
Mozda ne moze da se poredi sa E71???mozda,ali je e71 misaona imenica za omniu
Bilo koji HTC u klasi npr je bolja solucija...
ponavljam jos jednom,to je samo moje misljenje...
pozz

Poslednja izmena:
Uf, najbolje je ako ikako mozes da izbegnes bilo kakav ugovor sa MTS-om...
Ali, ako ne mozes, onda ovako - moj predlog bi bio E71 i neki HTC pre Omnie. Mada, sve je to stvar ukusa i navike.

Uf, najbolje je ako ikako mozes da izbegnes bilo kakav ugovor sa MTS-om...
Ali, ako ne mozes, onda ovako - moj predlog bi bio E71 i neki HTC pre Omnie. Mada, sve je to stvar ukusa i navike.

Sa svim ovim se slazem ! e71 je vrh !
Meni licno je od svih tih TS najbolji ubedljivo iPhone, sve sto radi ( sve njegove funkcije koje ima) radi kako treba. Drugar nosi HTC HD, meni je i dalje iPhone samo mnogi ovde imaju averziju prema istom ;)
A ako ne bih uzimao iPhone uzeo bih e71 i to je to ! pozZ

p.s. @Profitel , procitaj bolje sta sam napisao za poredjenje sa E71 " znaci nije za poredjenje sa npr e71 ali s'obzirom da je TS super je !"

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno