Šta je novo?

Cstrike 1.5 preko modema

Pa moze ako si na 100m od centrale i imas odlican modem i kacis se na najnoviju Siemensovu centralu...

:d

Bez ISDNa 64k (128) nista...ja sam se mucio dugo igrajuci tako dok nisam uzeo ISDN i sada shiba !

:wave:

Jel to hoces 1-1. Ili na neki server?

Mare je napisao(la):
Jel to hoces 1-1. Ili na neki server?

Hoce 1-1 :p Kako namestiti dial-up server na XP-u?

Preko wizarda za konekcije napraviti dolaznu (incoming) konekciju i aktivirati je pre poziva ovog drugog... onda se igra kao u LAN-u.

Batali ti to sa modemom, osim ako nije u pitanju cable modem. U najboljem sluchaju, lag ce ti biti izmedju 120-... ms, dok oni koji su na ISDN-u, wireless, cable...imati mnogo manji. Ima da te peru samo tako :smash: , i to loshiji igrachi od tebe, bukvalno, mrtav pre nego ga i vidish. Kao sto reche neko: Skupi lovu pa nabavi b0lju konekciju, ili "Ch3aT" :p

Poslednja izmena:
Mare je napisao(la):
Preko wizarda za konekcije napraviti dolaznu (incoming) konekciju i aktivirati je pre poziva ovog drugog... onda se igra kao u LAN-u.

Napravio sam dolaznu konekciju preko wizarda, ali modem ne odgovara na poziv. Nisam video da treba da se aktivira. Kako?

Poslednja izmena:
Pretender™ je napisao(la):
Pa moze ako si na 100m od centrale i imas odlican modem i kacis se na najnoviju Siemensovu centralu...

:d

Bez ISDNa 64k (128) nista...ja sam se mucio dugo igrajuci tako dok nisam uzeo ISDN i sada shiba !

:wave:

E woono jedna... :smash: :cigar: :bottle:

Vrh Dno