Šta je novo?

CSS i milion problema sa novim updte-ovima!!!

Monah 0007

Čuven
Učlanjen(a)
05.03.2005
Poena
620
Ne znam odakle da pocnem ali posto se vecina ljudi zali na iste stvari pretpostavljam da je to do same igre i ovih novih update-a...Ono sto me IZLUDJUJE je sto mi igra odjednom,bez najave i nikada u istim trenucima zakuca na 30 sekundi!!! Tacnije fps koji mi se krece izmedju 150-200 odjednom padne na fps 13 i to traje 30-tak sekundi...Pre onog update-a sa multicore supportom bilo je i drugih efekata...npr na sredini kod duplih vrata na dust mapi fps je padao na 22 a ostalo sve normalno...kada je izasao update sa multicore podrskom to je reseno...e sad da li neko zna resenje za ovo naglo padanje fps-a na 30-tak sekundi??? Jos neki su se zalili na to ali nemaju resenje...ili ce i to biti reseno kada izadje i poslednji update.....PS.Ako budem cekao na poslednji update da resi problem moj lepi slatki monitor ce dobiti PERMANENTNU BLACK HOLE na svojoj povrsini!!!

Ja nemam multicore mašinu. Kod mene se to vidi malo drugačije. Otprilike, fps padne toliko da ne vidim trenutak kada neko izleti iz prolaza iliti bilo kojeg dela gde fps počne da opada. Naravno, metak je već krenuo sa druge strane i pogodio ovamo.
Ujedno vidim da zbog nekog problema CSS tokom igre non stop "štuca". Malo malo, za zaglavi na pola sekundi i tako jedno 5, 6 sekundi.
Pretpostavljam da se to desilo posle poslednjeg update-a, jer nisam jedini kome se to dešava.

Vrh Dno