Šta je novo?

CSC folder nedami da udjem

voki88

Slavan
Učlanjen(a)
08.11.2014
Poena
210
Moja oprema  
CPU & Cooler
I7 13700f & be quiet pure rock pro 3
Matična ploča
MSI B660M BAZOOKA
RAM
2X16gb DDR4 3200mhz kingston
GPU
Asus tuf rx 6800xt
Storage
1tb nv2 m.2 kingston,ssd 240 kingston,1tb toshiba
PSU
Cooler master 750w
Kućište
MS titan pro
Monitor
DELL G2724D 2K 165HZ Adaptive sync
Mobilni telefon
Samsung a55
Pristup internetu
  1. Optički internet
hocu fajl msvcr120.dll da ubacim CSC,system 32, ali mi nedozvoljava da udjem u folder CSC pise mi ovo
20150217_095143.jpg
20150217_095209.jpg
Da li mozete da mi pomognete oko ovoga ja uopste ne mogu da se snadjem?

Poslednja izmena:
Pa... pise ;) Odes na Security tab, dodas Everyone->Full permission. Sto ti ne predlazem.

Cemu ovo inace?

Pa... pise ;) Odes na Security tab, dodas Everyone->Full permission. Sto ti ne predlazem.

Cemu ovo inace?

trazi mi za igricu Gas.Guzzlers.Extreme.Full.Metal.Zombie
Da li moze neki problem da se desi pa mi ne predlazes?

Ne predlazem da pomeras Security tog foldera, moze se nesto zaglupeti. CSC je offline cache folder za mrezne sharove, ne kapiram zasto bi igrica trazila da ti sam stavis file tu...
Sta ti kaze konkretno, i gde? Ako nista drugo, mozes promeniti Seucrity samo za folder (bez "Apply to subfolders" kada pita), ubaciti file i vratiti security na raniji.

Bice zanimljivo ako je ovo nacin na koji Steam funkcionise, dace mi motivaciju da ispitam da li zeza nas softver onda :D

igra ima svoj krek ali kada pokrenem igru onda mi izbaci obavestenje da mi fali taj fajl. ja i dalje ne mogu da se snadjem imam win 8.1

Mene zanima zasto bi trazio u CSC folderu, sem ako to nije neki nacin rada Steam engine-a. Ovo me bas zanima.

Poslednja izmena:
Pa daj reci zasto si hteo u CSC folder a ne negde drugde da stavis taj file, prvobitno?:)

Pa daj reci zasto si hteo u CSC folder a ne negde drugde da stavis taj file, prvobitno?:)
Zato sto je sam sistem detektovao nedostatak dll. fajla i sta ga i odakle zahteva.
Taj fajl ustvari ide u windows 32 folder, i odatle ga igra povlaci.
Stavljanjem u folder igre ne dobija nista, opet bi imao problem..

Poslednja izmena:
gledao sam na youtube lik je isao u taj folder pa sistem 32.

A, LOL :)

Nazad
Vrh Dno