Šta je novo?

Cs

Blabo

Čuven
Učlanjen(a)
25.01.2003
Poena
609
Kada igram counter strike-a neznam kako da ubacim glupe botove uzmem je play with pod bot a preko + ne mogu jer mi to samo povecava ekran.
Da li netko zna kako mogu nastimat da igram s botovima koji su glupi zapravo koje dugme treba pritisnut + ne moze

Probaj u konzoli da kucas add_bot.....

a da probas sa "/addbot" ...tako mora da proradi ako su ti instalirani botovi

Jel zna neko kako da igram protiv vise od 3 bota, nikako ne mogu to da namestim - max je 3.

Kada uzmes da kreiras stazu tamo se nalazi i max. broj igraca stavi na 8

Amon_Ra je napisao(la):
Jel zna neko kako da igram protiv vise od 3 bota, nikako ne mogu to da namestim - max je 3.

Ne znam kako si to uspeo, po defaultu je broj igracha 8, i taj broj mozesh da menjash do broja koliko mapa podrzava (16/24/32)...

Pogresno sam objasnio problem...

Fora je u tome sto ja sam igram protiv botova, znaci na mojoj strani nema nikog, e sad' u protivnickom taboru max. broj botova je 3, sto mi je malo, hocu da povecam - a ne moze.

Blabo je napisao(la):
Kada igram counter strike-a neznam kako da ubacim glupe botove uzmem je play with pod bot a preko + ne mogu jer mi to samo povecava ekran.
Da li netko zna kako mogu nastimat da igram s botovima koji su glupi zapravo koje dugme treba pritisnut + ne moze

kucaj u konzoli: bind + podbotmenu i resio si problem!

Originally posted by Amon_Ra
Pogresno sam objasnio problem...

Fora je u tome sto ja sam igram protiv botova, znaci na mojoj strani nema nikog, e sad' u protivnickom taboru max. broj botova je 3, sto mi je malo, hocu da povecam - a ne moze.

Probaj: +, 5 i odredi sta ce botovi biti (terrori/kanteri). Ako si napravio server za 8 igraca trebalo bi da igras protiv 7 botova...
:wave;

Nazad
Vrh Dno