Šta je novo?

CS: Source problem (sa botovima) i kako ga resiti

thunderchase

Čuven
Učlanjen(a)
11.06.2003
Poena
620
Imam problem sa botovima. Igra fenomenalno radi, FPS je dosta visok, ne secka ni malo, sve super, osim botova, koji se ponašaju kao da igram na pentiumu 1. Oni jedini seckaju, ako ste nekad igrali CS preko loše veze, znate kako :) . Stvaraju se tamo-vamo, a ne kreću se. Kapiram da je do njih problem. Vidim da niko nema takvih problema (according to search). Zna li neko šta je?

Poslednja izmena od urednika:
Sa koliko botova?

Ako ih ima 32, i na najjacim masinama ce da stuca, i to opasno.

Taj bag je se desava kada stavis PODBot 2.0 u 1.5 CS takodje. Nemam pojam. Jesi li probao da podesis nesto u BotProfile.db?

Delijo, partizanovcu :) , igram 3 na 3, kak'a crna 32 bota :) . Mašina je 1700+, KT266A, 256 DDR, 9000 Pro...

Podesio bih nešto u tom fajlu, al' ne znam šta. Nisam ni znao da postoji čak :) . Ajde Likvid, prosvetli me, vidi sa ortacima kako da rešim :) ...

Pa igram ja sa 28 botova i sve radi OK.

Na kojoj masini ti radi OK?

Meni na XP-u na 2.33GHz, 9800Pro@XT i 1Gb RAM, u 1024x768 sve na max, 2xAA, 4xAF, vrlo osetno secka kada su svi odjednom na ekranu.

Kahm, ja teram u 800x600 sve na Low I Medium, sa GF4MX460 = 70~100 FPS.

@Thunder: Otkada se CS igra sa botinama??? Igra se sa Humanima :D Probaj da skines botove sa nekih krakked gamez sajta...

Poz

OK, Likvid.

Nemam ja kući igraonicu pa da igram sa ljudima, a dok se ne omasovi po igraonama, oću malo da uvežbam kući :) ...

Ma vidis da se zaje*avam :D Ozbiljno: jesi li resio problem? Pa probaj da reinstaliras CS (u stvari da extractujes :p ) pa onda vidi u cemu je prob.

Poz

Nisam još, pravo da ti kažem, nisam ni pokušavao, ubilo me u pojam to što nije htelo iz prve da proradi kako treba :) . Posle sam se i smorio i evo sad mi stoji tu i ne igram ga, čekam da mi na forumu reše problem :) ...

ja kucam add_bot ali on izpise adding bot failed.zna li neko sto???

Poslednja izmena:
Pa ljudi sto ne pokusate re-extract CSSa i botova?

ma nije do masine, i kod mene secka AMD Barton 2.2GHz,512 MB,9600 PRO @ 530/670MHz,u svim rezolucijama i sa svim mogucim kombinacijama detalja samo botovi seckaju,a ostalo radi glatko...
Ako neko zna u cemu je problem i kako da se resi bilo bi zgodno da napise....
POZDRAV

Nazad
Vrh Dno