Šta je novo?

CS Source Neobee server

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Dimke

Čuven
Učlanjen(a)
17.07.2002
Poena
649
Posle mnogo muke i truda napokon smo ga pokrenuli... :d pa ko hoce nek dodje da pucamo...

portal.metrohive.net je adresa...

Poslednja izmena:
Ajde, svi ste dobro došli, da se malo napucavam, najzad ćemo imati jedan jak i kvalitetan domaći css server, još neke sitnice da se srede i biće milina :)

Narodski moze naravno :) original je 20 dolara... mada ne verujem da cemo ici na Steam verziju jel svakako vise ljudi igraju na narodskim serverima iako imaju original...

Baš ću svratiti da vidim kako radi, imam samo oriđinale pa pitam jel treba neka posebna narodna verzija ili ?

Samo treba da imas verziju 1.8 i to je to...

Jedina mana je ta sto malo ljudi igra CS-S...kad bi bilo bar 8 na 8 ii 10 na 10 bio bi dobar CS

Pa dodjite na server da vidite kolko nas ima :D ako samo pricate kako se ne igra a igrali bi a ne igrate sto onda kukate sto nema ljudi?

forum: forum.metrohive.net

Poslednja izmena:
Baš ću svratiti da vidim kako radi, imam samo oriđinale pa pitam jel treba neka posebna narodna verzija ili ?

Sa originalnim možeš da igraš bez problema, ne treba ti ništa, a ovi drugi moraju moraju da imaju verziju 18.

Poslednja izmena:
STizem i JA. :p
nick mi je ==DEMONIUM==
Cisto da se zna :p

Dobrosao na server imamo i forum na forum.metrohive.net

Ajde,ajde,samo napred,da se sredi taj CSS i da ozivi malo za promenu,1.6 mi dosadio! Jeste da fizika nije uopste ista,ali grafika na 1.6 je vishe teezak smor...

Vojkane legendo...

Hmmmmm ne bi trebalo nista da podesavas jel si siguran da ne skidas nesto??? Utorrent jako ubije vezu... meni je sa 2mbps ping ispod 20 a i Vojkanu je ispod 20 a on nije u NS kao ja pa da je razlog sto sam blizu servera...

Meni je ping 25ms ,a 300 km sam od NS-a! :)

Hehe svi ste dobrodosli...

Ja imam onaj ubogi ADSL sa 64kbps uploadom, da nije do toga?

jok i nije :)
kucaj
cl_cmdrate 35
cl_updaterate 65
rate 30000

ako ne koristiš mic možeš cmdrate još 5-10-15 gore, a update neka bude za 30 veći.
znači ako ćutiš probaj sa
cl_cmdrate 45
cl_updaterate 75
rate 30000

inače ovo su rejtovi samo za taj socijala upload, svi ostali treba da igraju sa max rejtovima, 100/100/30000... Eventualno sa cmdrate 70 oni koji koriste mic a imaju 128 upload...

Poslednja izmena:
Ljudi,jer problem kod mene ili kod vas,kad hocu da upadnem na server zakuca se kao na shotu i tako ostane,samo radi "cancel" :d:wall:
Uz napomenu da nemam i ne koristim nikakve "citove"

Prilozi

• hl2 2008-12-11 18-06-51-51.jpg
    hl2 2008-12-11 18-06-51-51.jpg
    58.8 KB · Pregleda: 54
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno