Šta je novo?

CS problem...

kUdtiHaEX

Super ridža
Administrator
Učlanjen(a)
18.07.2001
Poena
1,445
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel® Core™ i5-9500F, NZXT Kraken Z63
GPU
Asus GTX 2070 Super
Storage
Samsung 980 Pro NVMe 1 TB
Kućište
NZXT H210i
Monitor
LG C2 42"
Miš & tastatura
Logitech G502, Keychron K8, Nuphy Air75, Ducky TKL One 2
Ostale periferije
Glupi HP štampač
Laptop
Apple Macbook Pro 14" M1
Tablet
Apple iPad Pro 11"
Mobilni telefon
Apple iPhone 13 Pro Max
Pametni uređaji
Apple Watch Ultra
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Imam malen problem sa CSom...
Ako recimo kupim snajper, aug ili commando (znaci sva naoruzanja koja imaju mogucnost zooma) i koristim isti taj zoom, crosshair nestane (pogledaj sliku). Za sva druga naoruzanja je tu - pistolj, sacmaru, m-ku, kalas....????

zoom

ako se ne varam to se desava , bar se meni desilo, kada sam instalirao neke modele oruzja ... i sve se sj***** ... posle sam na netgames-ovom ftp serveru nasao neki crosshair dodatak koji sam instalirao i uzivao dalje ...

Ja sam to video dva puta u zivotu i nisam mogao da popravim bez preinstalacije...

bez *******cije igra ladno assault.
Koji obican,upc,upa ili nesto drugo

Obican Assalt - moja omiljena mapa... inace picim i druge dve verzije 🙂 Meni se ovo desava drugi put...znaci nema spasa moram reinstall 🙁((

Heh ima Winter Assault,obican,Assault 2,Assault 2kl3,NEw_Assault tako da nije samo 2+1 verzija 🙂

Imash na controls ili na custimase pa tamo ides na advance i imash kvadrat koji cekiras Show crosheir

kUdtiHaEX je napisao(la):
Imam malen problem sa CSom...
Ako recimo kupim snajper, aug ili commando (znaci sva naoruzanja koja imaju mogucnost zooma) i koristim isti taj zoom, crosshair nestane (pogledaj sliku). Za sva druga naoruzanja je tu - pistolj, sacmaru, m-ku, kalas....????

Ima 1 komanda koja bi trebalo da ispravi taj "bug"...
Probacu da se setim/saznam kako ide... (nikada je nisam koristio) 😀
Inace, ona ti udebljava crossair na puskama sa polu-zumuom (npr. Commando)

BTW, koju ver. CS koristis? Ja sa 1.5 nikada nisam imao taj problem...

1.5 je vezija CSa

SuperStarr je napisao(la):
...

Ima 1 komanda koja bi trebalo da ispravi taj "bug"...
Probacu da se setim/saznam kako ide... (nikada je nisam koristio) 😀
Inace, ona ti udebljava crossair na puskama sa polu-zumuom (npr. Commando)

BTW, koju ver. CS koristis? Ja sa 1.5 nikada nisam imao taj problem...

Ta komanda je /gl_s (TAB) 0
Ali ona nece popraviti taj bug, vidjao sam i ja to, ali nikad me nije interesovalo zbog cega se to desava, probaj reinstall.

Kad ste ves kod CS-a da pitam nesto: dali postoji neka komanda za server koja sprecava klince (i ostale) da ukucuvaju "sifre" (kako ih oni zovu)? Mislim da su to ustvari komande koje menjaju neke parametre oruzja i sl. Znaci ne mislim na razne "aim botove" i slicne stvari. Znaci nesto kao ogranicavanje komandi koje korisnik moze da kuca u konzoli na Internet serverima.
Nadam se da ste me razumeli.

Poz.

Ne postoji to, ali zato postoji CPLGui koji onemogucava da se bilo shta ukuca, a sve komande koje ne postoje a potrebne su, nalaze se u menijima, tako da konzola nije ni potrebna...

Nema sve u menijima, daleko od toga.
Sto se tice turnira, postoji sudija koji gleda od svakog izgraca konzolu i proverava sta je kucao, ako je po pravilima, onda lepo kuca /console 0 i kraj. A po internet serverima, po malo uglednijim postoje skeneri kojima dozvoljavate da gledaju po vashem hdd-u ne bi li nasli neki cheat. To je uglavnom uspesno.

Nazad
Vrh Dno