Šta je novo?

CS online !

Trogdor

Slavan
Učlanjen(a)
02.10.2005
Poena
319
Kad god probam da igram CS na jednom nasem serveru,a imam novije drivere za graficku,on mi napise neku glupost "your system has been modified.Please remove the modification..." !!? I da li je moguce da ne mogu da igram CS zbog novih drivera,i da moram da stavljam neke prastare da bi uzivao u CS-u :crash: ?

nema ti to veze sa drajverima vec sa tvojim cs-om... ili on nije original ili server na koji pokusavas da se kacis...

pretpostavljam da pricas o cs 1.5: stavi starije drajvere,....i ja sam par puta imao taj problem i uvek su stariji drajveri resili problem.

@ Mister_D
Nazalost to jeste problem i bas me nervira jer ne mogu da stavljam starije drivere zato sto igram jos igara (uglavnom novijih) i verovatno bih izgubio na performansama sa starijim driverima ! Nadao sam se da postoji neki drugi nacin da se resi taj problem...

Skini noviju verziju CD-a!

A koji je to server? Ja u fejvoritsu imam 14 servera sa prostora srbije i ex-yu i ni jedan ne koristi CD ili neki drugi vid anti cheata.

koriste vecina druge vidove anti cheata ali oni su na serveru i nemoras da skidas ikakve programe

Predji na CS 1.6 i resi se muka sa izbagovanim cs 1.5😉

Nazad
Vrh Dno