Može naravno, samo ništa play online, samo play on lanBorn2Kill je napisao(la):da li bi moderatori bencha odigrali jedan klanski mec protiv HTrS-a ???
Ili ako ima neki drugi klan ????
nesharm ajde care da se zezamo malo Ji fortze ajde care javi se da pikamo CS nema te nesto na EPT-u![]()
Bane® je napisao(la):Može naravno, samo ništa play online, samo play on lan...
Ser_Zile je napisao(la):Koja komedija ovi iz [HTrS] neznaju ni ko su im sve clanoviveca blamaza nego CS
a za [SER] da ne govorim "Tanja"
DeeJay
![]()
Born2Kill je napisao(la):Pazi ovako Tanjica je legenda a Dee Jay je leek do yaya da ih znas ne bi tako nesto rekao a HTrS zna ko su clanovi a ti dodji da igras protiv HTrS-a ako imas klan
long live HeadHunTerS
Ser_Zile je napisao(la):Da verovatno sam pogresio za Tanju i Dee Jay-a ali mogu da se kladim da vi iz HTrS-a neznate sve svoje clanove jer sam u poslednjih par meseci video tolkonjih sa [HTrS] pored nicka da ispadne da vas je 100 .
Nabroj mi clanove iz NS-a , garant ih ni nemate ali neki nose vase ime !!!
CS sam nekada igrao na YUBC-ju ali je to bilo mucenje pa sam prestao , inace bi voleo da odigram ali na netu onako iz zezanja .
:wave; i nema ljutnje
SER baka-kaka je napisao(la):Ajde bako van, nisi rekla dobar dan
Pozdrav svima...evo ja na poslu standardno type; posto pratim ovaj forum od ranije pa rekoh da se i registrujem
Born kad tjemo malo da FX
![]()
Ji 4Tze je napisao(la):ja sam za, ali da se dogovorimo unapred posto ovih dana nisam u Beogradu. I da, bilo bi dobro da se i Stevs pojavi :whip
Born2Kill je napisao(la):A da upoznajte i bakicu koja je jako opaka sa kalasom![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari