Šta je novo?

CS mech

Born2Kill

Čuven
Učlanjen(a)
15.05.2002
Poena
619
da li bi moderatori bencha odigrali jedan klanski mec protiv HTrS-a ???
Ili ako ima neki drugi klan ????
nesharm ajde care da se zezamo malo Ji fortze ajde care javi se da pikamo CS nema te nesto na EPT-u :)

Joj nisu valjda HTRSovci i tebe uzeli ;).....E born ajde cimni ChatNicka da opikate protiv nas(SER)...

Born2Kill je napisao(la):
da li bi moderatori bencha odigrali jedan klanski mec protiv HTrS-a ???
Ili ako ima neki drugi klan ????
nesharm ajde care da se zezamo malo Ji fortze ajde care javi se da pikamo CS nema te nesto na EPT-u :)
Može naravno, samo ništa play online, samo play on lan :)...

pazi ajde vi recite tj moderatori dogovorite se a ti xan miki ako si to ti .........
woono koji si ti bre ser ????? :)
voleo bih da moze i steva da dodjem dogovorite se ........
i mozemo da igramo
ehehehhe
ja sam i ceo klan za zato recite samo

moze i vs [HTrS] i vs [SER]...
samo kazite vreme i mesto....

hehm

hehm...
i mi smo tu pa mozemo neki triagonal ili slicno...ako kolege smeju...

Koja komedija ovi iz [HTrS] neznaju ni ko su im sve clanovi :D veca blamaza nego CS :D a za [SER] da ne govorim "Tanja" :D DeeJay :D

Ser_Zile je napisao(la):
Koja komedija ovi iz [HTrS] neznaju ni ko su im sve clanovi :D veca blamaza nego CS :D a za [SER] da ne govorim "Tanja" :D DeeJay :D

Pazi ovako Tanjica je legenda a Dee Jay je leek do yaya da ih znas ne bi tako nesto rekao a HTrS zna ko su clanovi a ti dodji da igras protiv HTrS-a ako imas klan :)

long live HeadHunTerS

Born2Kill je napisao(la):
Pazi ovako Tanjica je legenda a Dee Jay je leek do yaya da ih znas ne bi tako nesto rekao a HTrS zna ko su clanovi a ti dodji da igras protiv HTrS-a ako imas klan :)

long live HeadHunTerS

Da verovatno sam pogresio za Tanju i Dee Jay-a ali mogu da se kladim da vi iz HTrS-a neznate sve svoje clanove jer sam u poslednjih par meseci video tolkonjih sa [HTrS] pored nicka da ispadne da vas je 100 .
Nabroj mi clanove iz NS-a , garant ih ni nemate ali neki nose vase ime !!!

CS sam nekada igrao na YUBC-ju ali je to bilo mucenje pa sam prestao , inace bi voleo da odigram ali na netu onako iz zezanja .

:wave; i nema ljutnje

Navijam za banch

Ser_Zile je napisao(la):
Da verovatno sam pogresio za Tanju i Dee Jay-a ali mogu da se kladim da vi iz HTrS-a neznate sve svoje clanove jer sam u poslednjih par meseci video tolkonjih sa [HTrS] pored nicka da ispadne da vas je 100 .
Nabroj mi clanove iz NS-a , garant ih ni nemate ali neki nose vase ime !!!

CS sam nekada igrao na YUBC-ju ali je to bilo mucenje pa sam prestao , inace bi voleo da odigram ali na netu onako iz zezanja .

:wave; i nema ljutnje

pazi ovako mozemo da igramo u lanu :)

ajde benchovci da igramo javite seeeee

Ne dirajte mi [SER] klan, bar onaj zhenski deo ctp;

A da upoznajte i bakicu koja je jako opaka sa kalasom :)
Di si ti bako sta se radi ?????

Ajde bako van, nisi rekla dobar dan :)

Pozdrav svima...evo ja na poslu standardno type; posto pratim ovaj forum od ranije pa rekoh da se i registrujem :)

Born kad tjemo malo da FX

:p

SER baka-kaka je napisao(la):
Ajde bako van, nisi rekla dobar dan :)

Pozdrav svima...evo ja na poslu standardno type; posto pratim ovaj forum od ranije pa rekoh da se i registrujem :)

Born kad tjemo malo da FX

:p

Bako zaposlio sam se ........
tako da nemam vremena .......
a na poslu imam 10 megabita link ka netu ali ne stizem da igram CS .........
Nego svraticu ovih dana do vas ....
cucemo se ....

Ji 4Tze je napisao(la):
ja sam za, ali da se dogovorimo unapred posto ovih dana nisam u Beogradu. I da, bilo bi dobro da se i Stevs pojavi :whip

Za dve godine rada Bencha došao sam jednom, ako je i od mene dosta je:D Šalim se, trebalo bi da dođem do BG u skorije vreme jer imam baš puno stvari da obavim pa se možda i vidimo opet ne nekom LAN-u...

Nazad
Vrh Dno