Šta je novo?

CS Matrix Jump

Kmet Pogani

Čuven
Učlanjen(a)
16.02.2002
Poena
604
Shta je bre "matrix jump"?? u chemu je poenta njegova,kako se izvodi i sta treba da se kuca u konzoli?!?!
ajde malo mi pojasnite,igam cs vec brda,a nikad me nije zanimalo to ****** ,al sam juche vido lika da je naskochio na ivicu na koju ja ne mogu,pa sam skapiro da je to verovano j***ni matrix jump!!

p.s. Q3 i ostali smarachi koji ne gotive CS nek ne smaraju!!

nije to matrix
matrix jumpovanje ili bunny-hoppovanje(kako se zove u svetu)sluzi da se u vazduhu provede veliki deo vremena u bliskoj borbi i time se primi manji broj metaka
prepoznaje se po karakteristichnom mrdanju nozhica u skoku
kako se binduje
npr
/bind neko dugme "+jump;wait;+duck"
ako ti ovo ne uspe onda samo

/bind neko dugme "+jump;+duck"
mada trebace ti neko vreme da se naviknes na njega,narochito da stalno skachesh u bliskoj borbi

Sad cu da ti objasnim o kojoj ivici se radi,znash na infernu kad kaunteri idu od Bomb sitea prema onim merdevinama ispod kojih izlaze terori,e tu sa leve strane ima ivica.Igarm ja i vidim lik ispred mene samo djip i naskochi gore,KAKO? Tu nema shanse da se popnesh ako ne naskochish na nekog,ustvari moze ,on je uspeo ali ,opet,KAKO?

Pa isto tako mozes i na dust1 da se popnes SAM na kutije na spawnu Countera i da postavis bombu samo treba malo vezbe..i uvek skaci sa nozem:)

Ma nemojte da tripujete dechka, vi mu prichate i bindovanju a onezna ni da ga uradi bez... :D

E kmetu samo pritisni SKOK (JUMP) i Chuchanj (Duck) u isto vreme!
Znaci ako su ti komande po difoltu onda treba da pritisnes Ctrl + SPACE u isto vreme... kapis??? veoma jednostavno i nema nikakvog vezbanja !!!!

pozdrav!

A za nije matrix kada stiskas cucanj dok si u skoku???????

Jak si ti ljubitelj CS-a kad ne znas za duckovanje pri skoku :)

ps. i meni je trebalo jedno 7 dana da provalim ;)

Jel cuo neko za MOBILE FORCES?

Faigle je napisao(la):
A za nije matrix kada stiskas cucanj dok si u skoku???????
pa jeste,samo ti je ovo bind da ne moras da stiskas cucanj nego sve zajedno

gekko(shale pederu) znam ja sta je bindovanje,al me matrix jump nikad nije zanimao dok nisam video da se lik popeo tamo de ja nisam mogao(gore napisano gde!) ! e i nemojte mi sad reci da je matrix isto kao i kad chuchnsh u skoku???! Objasnite mi kako se lik popeo tamo!!!!:mad: FX

Nazad
Vrh Dno