Šta je novo?

Cs Je Shit!!!

darkpawla

Čuven
Učlanjen(a)
16.12.2002
Poena
619
Sto se svi na ovom svetu loze na pogani CS niti je preterano realan ni ista a i dosadan je mislim: ima dve vrste mapa ili slicno u jednoj oslobadjas taoce u drugoj neku ruznu bomnu sprecavas da pukne. E smara!!! Uemu je draz????

ne znam samo zasto je najpopularnija igra ??????
jel znas ti o cemu pricas ????
FX

Opralo ga neko dete od 7 godina pa sad popizdeo :D

Born2Kill je napisao(la):
ne znam samo zasto je najpopularnija igra ??????
jel znas ti o cemu pricas ????
FX

najpopularnija multiplayer igra,ali ne i generalno

Venom je napisao(la):
najpopularnija multiplayer igra,ali ne i generalno

Ubedljivo najpopularnija igra :)
I vec duze vreme nija izasla ni jedna igra koja se igra vise po igraonicama sta vise da kazem kada sam u zivotu samo Counter-Strike igrao.
Znaci nije gloopa igra klik misem tu pa tamo pa ubio onog pa ovog.Prema tome navedite neku igru koja moze da joj parira posto ne verujem da ima bolje.Pa onda kazes nesto daj neki primer a ne samo da kazes da nije najbolja :)

Zavisi sta ko voli....neko obozava CS, neko WCIII neko uopste ne voli igre....

darkpawla je napisao(la):
Sto se svi na ovom svetu loze na pogani CS niti je preterano realan ni ista a i dosadan je mislim: ima dve vrste mapa ili slicno u jednoj oslobadjas taoce u drugoj neku ruznu bomnu sprecavas da pukne. E smara!!! Uemu je draz????
Ovako, odes na www.free6.com , razgledaš jedno 15 minuta, odeš u WC pod izgovorom da te boli stomak, zadržiš se tamo jedno 5 minuta, obrišeš minuli rad, izađeš napolje, prošetaš se neki parkićem, čisto ono da prikupiš kiseonik, svratiš u poznatu igraonicu i opičiš sat i po countera i onda nam javi kakva je igra...

Re: Re: Cs Je Shit!!!

Bane® je napisao(la):
...zadržiš se tamo jedno 5 minuta, obrišeš minuli rad...
:D Samo 5 minuta ??? :confused: Ma daaaj...sta kad dodje "the real thing" pa ispadne opet samo 5 minuta ??? :p:p

p.s.
Nego, posle onog posta o "inteligenciji" ucesnika u tamo nekom thread-u i sad ovog posta, nesto primecujem da se mnogo "drasticno" izrazavas, barem u poslednje vreme ili ranijem nisam primetio/obratio paznju. Da me ne shvatis pogresno, nemam ja u principu nista protiv, nego mislim da bi moderatori mogli/trebali da daju primer ostalim clanovima malo odmerenijim postovima. Evo ti primer ovaj moj post - ja ovako nesto nikad ne bi napisao da nisam bio "inspirisan" tvojim postom ! :)
Samo dobronameran savet...

Jer ovde neko lud

AJ sam samo pitao zasto se svi loze na pogani CS!?!?!?!?!!?

Re: Jer ovde neko lud

Pa i dobio si odgovore, zar ne.

Samo pitanje ti sadrzi kvalifikaciju "pogani" CS, pa je i trebalo da ocekujes ovakve odgovore.

ne kaze/pishe se jer nego je li ili je l'...drugo, na 'pogani' CS se loze mnogi zato sto ga je pre svega jako lako nauchiti, mnogo ljudi (oba pola i raznog starosnog doba) ga igra, i jeftina je zabava jer sat vremena u igraonici kosta ~35 dinara...uostalom, sta mi ovde prichamo detetu shta je 500 kila :p
p.s. drapin-e, za takve stvari imas PM ili #benchmark na irc.verat.net

Ja sam samo pitao zasto se svi loze na pogani CS!?!?!?!?!!?
:D E tako ti je to ovde, pruzis samo mali prst a mi ti zgrabimo celo ruku ! :D

Re: Re: Jer ovde neko lud

Ji 4Tze je napisao(la):
p.s. drapin-e, za takve stvari imas PM ili #benchmark na irc.verat.net
A transparentnost ??? :)

Salim se naravno... pretpostavljam da mislis na ovo sta sam napisao Banetu - chat ne rabim, a nisam smatrao da je ista licne prirode da bih isao na PM...nadam se da Bane ne zamera, bilo je krajnje dobronamerno, a ako sam nesto preterao moze slobodno da mi skine post, ne ljutim se uopste ni ne zameram ! :cool:

Re: Re: Cs Je Shit!!!

Bane® je napisao(la):
Ovako, odes na www.free6.com , razgledaš jedno 15 minuta, odeš u WC pod izgovorom da te boli stomak, zadržiš se tamo jedno 5 minuta, obrišeš minuli rad, izađeš napolje, prošetaš se neki parkićem, čisto ono da prikupiš kiseonik, svratiš u poznatu igraonicu i opičiš sat i po countera i onda nam javi kakva je igra...

ti to iz iskustva, a? :)

Born2Kill je napisao(la):
Ubedljivo najpopularnija igra :)
I vec duze vreme nija izasla ni jedna igra koja se igra vise po igraonicama sta vise da kazem kada sam u zivotu samo Counter-Strike igrao.
Znaci nije gloopa igra klik misem tu pa tamo pa ubio onog pa ovog.Prema tome navedite neku igru koja moze da joj parira posto ne verujem da ima bolje.Pa onda kazes nesto daj neki primer a ne samo da kazes da nije najbolja :)

a u igraonicama se igra neshto shto nije multi? sure...

a i nisam pominjao kvalitet,vec popularnost...naravno i ne mislim da je najkvalitetnija,ali to je druga pricha.

ako gledash pc trzishte nema popularnije igre od The Sims,svidjala se ta igra tebi ili ne

Drapine, nadam se tebe nisam zakačio u onom postu o telekomu, stvarno nisam imao namere, tebe zbog vožnji i monitora više nego da cenim na ovom forumu.
A što se onoga tiče, malo je teško kada moraš svaki thread da otvoriš i svaki post da pročitaš, jer to i jeste moj ‚‚posao‚‚ i kada ti se glava napuni razni glupostima, posle određenog vremena moraš da napišeš koju rečenicu za koju znaš da se neće ljudima svideti, ali eto, to je neki mehanizam zaštite mog nervnog sistema...

Dajte ljudi zatvorite ili obrisite ovaj thread - to je trebalo jos na pocetku.

ne znam dali ti je neko rekao ali nemas samo dve vrste mapa cak sta vise ja mislim da ima oko 6 vrsta ,a sto je najigranija to niko ne zna mislim jednostavno svima se svidja :):)
A za mapu mozes ti sam da smilis nesto :):)
pozdrav

Bane® je napisao(la):
Drapine, nadam se tebe nisam zakačio...
Ne nisam se osetio zakacenim onim tvojim postom, a i drago mi je sto si ovaj moj post ovako lepo primio i sto je najvaznije potpuno te razumem !

Uostalom i interesantnije je na forumu ovako kad sevne neka iskrica :) .

Keep the good work. :cool: :wave;

p.s.
I bas se nesto pitam sad sta sam ja kod djavola zalutao u ovaj thread, jer - pazite sad, sad ce mnogi da puknu od smeha - ja nikad u zivotu nisam igrao CS ! :D Bas cu da probam malo da vidim o cemu se radi ! ;)

drapin je napisao(la):
Bas cu da probam malo da vidim o cemu se radi ! ;)

A jel vidis sad darkpawla da je tvoj thread ustvari bio kontraproduktivan, ccc nesretnice :)

ma CS jeste njesra :D shalu na stranu mogo bi i da ga opicim neki put, cisto da vidim sta se svi bre lozite... najbolji ortak od kad je poco da ga pika izgleda ko da je sledbenik satane i obozavatelj merilin mensona :) nikako malo sunca da ga vidi od silnog FX
PS: Ji4Tze, cimnucu te kad se malo oladi stvar oko nove godine da me naucis sta je 500 kila cheers

Naučio sam da poštujem tuđa mišljenja, ali delim isto mišljenje sa pokretačem ovog thread-a. Čak, išao bih toliko daleko da ispljujem sve FPS-ove (izuzimajući one sa tematiko SW-a):D jer ih smatram totalnim zaglupljivanjem na koje samo mogu da se prime deca do 12 godina, ali ipak... Dakle, to je SAMO moje mišljenje, nemojte me pogrešno razumeti, nije mi cilj da nekoga uvredim. Uostalom, dosta vas zna da ja vodim nazovi kampanju protiv većine novih multiplayer igara u cilju promovisanja SWOS-a i SWOS multyplayer community-ja:D .

www.swos.co.yu

poz' svima:wave;

ja neznam shta je sa vama el ste svi zaboravili igricu koja je donela REVOLUCIJU u internet multiplayer gamingu ?

Quake2 !!!!!!!!!!

Ovde prkasa dase brishu postovi bez prethodne najave?

MadDog je napisao(la):
ja neznam shta je sa vama el ste svi zaboravili igricu koja je donela REVOLUCIJU u internet multiplayer gamingu ?

Quake2 !!!!!!!!!!

Apsolutno se slazem ! Ne mogu da prezalim sto ga vise nigde po pikaonicama nema da se odigra poneka partija

Nazad
Vrh Dno