Born2Kill je napisao(la):ne znam samo zasto je najpopularnija igra ??????
jel znas ti o cemu pricas ????
FX
Venom je napisao(la):najpopularnija multiplayer igra,ali ne i generalno
Ovako, odes na www.free6.com , razgledaš jedno 15 minuta, odeš u WC pod izgovorom da te boli stomak, zadržiš se tamo jedno 5 minuta, obrišeš minuli rad, izađeš napolje, prošetaš se neki parkićem, čisto ono da prikupiš kiseonik, svratiš u poznatu igraonicu i opičiš sat i po countera i onda nam javi kakva je igra...darkpawla je napisao(la):Sto se svi na ovom svetu loze na pogani CS niti je preterano realan ni ista a i dosadan je mislim: ima dve vrste mapa ili slicno u jednoj oslobadjas taoce u drugoj neku ruznu bomnu sprecavas da pukne. E smara!!! Uemu je draz????
Bane® je napisao(la):...zadržiš se tamo jedno 5 minuta, obrišeš minuli rad...
darkpawla je napisao(la):AJ sam samo pitao zasto se svi loze na pogani CS!?!?!?!?!!?
ne kaze/pishe se jer nego je li ili je l'...drugo, na 'pogani' CS se loze mnogi zato sto ga je pre svega jako lako nauchiti, mnogo ljudi (oba pola i raznog starosnog doba) ga igra, i jeftina je zabava jer sat vremena u igraonici kosta ~35 dinara...uostalom, sta mi ovde prichamo detetu shta je 500 kiladarkpawla je napisao(la):AJ sam samo pitao zasto se svi loze na pogani CS!?!?!?!?!!?
darkpawla je napisao(la):Ja sam samo pitao zasto se svi loze na pogani CS!?!?!?!?!!?
A transparentnost ???Ji 4Tze je napisao(la):p.s. drapin-e, za takve stvari imas PM ili #benchmark na irc.verat.net
Bane® je napisao(la):Ovako, odes na www.free6.com , razgledaš jedno 15 minuta, odeš u WC pod izgovorom da te boli stomak, zadržiš se tamo jedno 5 minuta, obrišeš minuli rad, izađeš napolje, prošetaš se neki parkićem, čisto ono da prikupiš kiseonik, svratiš u poznatu igraonicu i opičiš sat i po countera i onda nam javi kakva je igra...
Born2Kill je napisao(la):Ubedljivo najpopularnija igra
I vec duze vreme nija izasla ni jedna igra koja se igra vise po igraonicama sta vise da kazem kada sam u zivotu samo Counter-Strike igrao.
Znaci nije gloopa igra klik misem tu pa tamo pa ubio onog pa ovog.Prema tome navedite neku igru koja moze da joj parira posto ne verujem da ima bolje.Pa onda kazes nesto daj neki primer a ne samo da kazes da nije najbolja![]()
Ma jok, meni se Counter oduvek sviđao...iNCUBUs je napisao(la):ti to iz iskustva, a?![]()
Ne nisam se osetio zakacenim onim tvojim postom, a i drago mi je sto si ovaj moj post ovako lepo primio i sto je najvaznije potpuno te razumem !Bane® je napisao(la):Drapine, nadam se tebe nisam zakačio...
drapin je napisao(la):Bas cu da probam malo da vidim o cemu se radi !![]()
MadDog je napisao(la):ja neznam shta je sa vama el ste svi zaboravili igricu koja je donela REVOLUCIJU u internet multiplayer gamingu ?
Quake2 !!!!!!!!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari