Miroslav je napisao(la):pogledaj na www.klanrur.co.yu
tamo idi na forum pa pitaj, ima mnogo vise freakova nego ovde... meni na zolost rur nece da radi![]()
iako sam moderator na ruru,moracu nekako da se slozimStalin je napisao(la):Jes' na RuR-u ce sigurno znati...A ti, Miroslave, pusti RuR. Forum je ocajan izuzev mozda FRP/RPG sekcije, koja se moze pohvaliti. Mislim, svaka cast, momci stvarno igraju CS, UT i sl. strava, ali forum im sluzi samo za reklamiranje igraonica i medjusobno prozivanje.
vrati se mire vratiMiroslav je napisao(la):huh sorrynisam puno posecivao fps forume, ali sam jesam RPG i forum za manager-e ali tamo nikakvog prozivanja nije bilo... sve u svemu zao mi je sto forum nnece da mi radi...
Stalin je napisao(la):Sigurno zato sto je bio napadan i neprikladan za jedan forum gde se vodi racuna o osnovnoj kulturi pri komunikaciji, makar ona bila i preko Interneta...
Stanke[RUR] je napisao(la):najbolje da je bio takav ja za razliku od vas visim mnogo dize na 4orumu ne na ovom naravno i to upravo zato sto je "zatvorenog" tipa ugledajte se na malo na druge 4ume preozbiljni ste!! ovo je game odeljak!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari