Šta je novo?

CS Demo

Gidra85

Čuven
Učlanjen(a)
15.12.2001
Poena
650
Da li neko zna da snimi demo u CS-u? I ako zna da li moze da mi objasni?:wave;

???

Da li je moguce da niko ne zna? To su oni demoi koji se snimaju po nekim turnirima.:wave;

pogledaj na www.klanrur.co.yu

tamo idi na forum pa pitaj, ima mnogo vise freakova nego ovde... meni na zolost rur nece da radi :(

Miroslav je napisao(la):
pogledaj na www.klanrur.co.yu

tamo idi na forum pa pitaj, ima mnogo vise freakova nego ovde... meni na zolost rur nece da radi :(

Jes' na RuR-u ce sigurno znati...A ti, Miroslave, pusti RuR. Forum je ocajan izuzev mozda FRP/RPG sekcije, koja se moze pohvaliti. Mislim, svaka cast, momci stvarno igraju CS, UT i sl. strava, ali forum im sluzi samo za reklamiranje igraonica i medjusobno prozivanje.

huh sorry :) nisam puno posecivao fps forume, ali sam jesam RPG i forum za manager-e ali tamo nikakvog prozivanja nije bilo... sve u svemu zao mi je sto forum nnece da mi radi...

Stalin je napisao(la):
Jes' na RuR-u ce sigurno znati...A ti, Miroslave, pusti RuR. Forum je ocajan izuzev mozda FRP/RPG sekcije, koja se moze pohvaliti. Mislim, svaka cast, momci stvarno igraju CS, UT i sl. strava, ali forum im sluzi samo za reklamiranje igraonica i medjusobno prozivanje.
iako sam moderator na ruru,moracu nekako da se slozim
za dosta stvari se moze naci odgovor,ali svako u postu reklamira neshto + se svi prozivaju,ali to je zato shto je igrachka populacija u vecini dosta mladja nego populacija ovog foruma
shto se tiche pitanja treada,demo snimash na sledeci nachin:
kucash komandu u konzoli
/record imedemoa
ime demoa moze da bude koji ti oces
posle taj isti demo pushtash na sledeci nachin
/playdemo imedemoa
i to je to
posle demo pustas

Kao što Highlander reče...
Ali ako hoćeš demo kao sa "turnira" onda moraš ma jednoj mašini, na kojoj se neće igrati pokrenuti Dedicated server pa program HLTV ( Half Life Television). Ti programi rade u dos prozorima. Prvo za dedicated server namestiš sve konzolne komande, ili pokreneš odgovarajući config. Potom u HLTV prozoru kucaš connect <adresa:port>. Adresa je ili 127.0.0.1 (tj kači se sam na sebe) ili IP broj servera, a port je, mislim, 27015. Potom kucaš record <ime demoa>...i kada se završi meč kucaš stop.
Demoe gledaš konzolnom komandom playdemo <ime demoa>.
A što se RUR-a tiče i CS foruma mogu da kažem samo jedno....

GISTRO.....
<sada ovde sledi gomila nebuloznih smiley-a.....>
<Pa signatura sa reklamom nečega>
<Pa ogromna bmp slika>

umesto <adresa:port>,
htedoh kasti <adresa : port>

Miroslav je napisao(la):
huh sorry :) nisam puno posecivao fps forume, ali sam jesam RPG i forum za manager-e ali tamo nikakvog prozivanja nije bilo... sve u svemu zao mi je sto forum nnece da mi radi...
vrati se mire vrati :)

Sto se tice rada foruma pa ovako najgore je na cs delu foruma jer su tu ujedno jel i najnekulturniji clanovi plus nemaju pojma o cemu pricaju...
signature i igraonice su ukinute..tj. signature sa istim...sta da vam kazem ja sam modus na frp i na menageru i tu je ok sve je do ljudi...neka opsta kultura valjda...
toliko...
inace ja jako cenim bench forum bas zbog nekog mira unutar njega..valjda su hardwerashi kulturniji ili ako nista malo stariji...

ma pustite RuR, kad sve odgvore mozete pronaci na benchu, pa i za CS, zahvaljujuci Highlanderu i drugima koji su upuceni u temu...
A sto se tice konstatacije da su ovde ljudi ozbiljniji izmedju ostalog i zato sto su stariji, stoji...Ali im ja kvarim starosni prosek:D :D :D Uostalom, Highlanderu, ako ne verujes, pitaj Bjelog...

sto ste mi obrisali post vunetine!!

Sigurno zato sto je bio napadan i neprikladan za jedan forum gde se vodi racuna o osnovnoj kulturi pri komunikaciji, makar ona bila i preko Interneta...

Ali ja sam mislio da pokrenem da se demo snima sa kompa na kome ja igram sa botovima. Da li je to moguce? Ja sam pokusao da snimim prko recorda medjutim kasnije kada ga postim ono uopste ne pise koga sam ubio i svi izgledaju kao terori.cheers :wave;

To snimaš baš kao što je Gorštak rekao...a bugovi su neizbežnost, ipak je to CS

Stalin je napisao(la):
Sigurno zato sto je bio napadan i neprikladan za jedan forum gde se vodi racuna o osnovnoj kulturi pri komunikaciji, makar ona bila i preko Interneta...

najbolje da je bio takav ja za razliku od vas visim mnogo dize na 4orumu ne na ovom naravno i to upravo zato sto je "zatvorenog" tipa ugledajte se na malo na druge 4ume preozbiljni ste!! ovo je game odeljak!!

Stanke[RUR] je napisao(la):
najbolje da je bio takav ja za razliku od vas visim mnogo dize na 4orumu ne na ovom naravno i to upravo zato sto je "zatvorenog" tipa ugledajte se na malo na druge 4ume preozbiljni ste!! ovo je game odeljak!!

Mozda sam bio malo napadacki nastrojen u svom postu i izvinjavam se na tome. Medjutim, gresis kada kazes da je ovaj forum zatvorenog tipa. To sto smo skoncentrisani na tematike foruma Bench Community-ja, ne znaci ni da smo preozbiljni niti bilo sta drugo...Dodji ponekad na #benchmark na irc.verat.net i videces da i mi znamo da se za*ebavamo. Ipak, ovaj forum je nesto vise od obicne prepiske za razliku od RuR-a, moras priznati. Ovde ljudi dolaze da bi saznali nesto, dobili savet, pomoc i slicno...

Nazad
Vrh Dno