Šta je novo?

cs 1.6 ?!?!?!

pain

Čuven
Učlanjen(a)
25.04.2003
Poena
604
Jel skinuo neko ovo cudo, ako jeste da li moze da mi nareze ?!?!
placam ...

Koliko sam ja cuo igra moze samo da se kupi i to original!!!(ako imas igraonicu)

nije tachno, igru mozesh da skinesh sa neta, ali samo preko steama i nisam probao sa slabijom vezom, ali sam chuo da ne trpi nishta ispod 30Kb/s, odnosno nece da dozvoli da se skida manjom brzinom...sve ukupno je oko 350Mb...

www.yucs.co.sr - pogledajte reze liq povoljno 1.6...a imate i originalni HL!

Poz

Ma steam...nekad radi nekad malo radi nekad ne radi.
1.6 je malo "prolepsan" 1.5 i ima 2 nova oruzja (koja niko naravno nece da kupuje) i stit (koji je vec zabranjen na klanskim mecevima u inostranstvu)
Jednom recju CS ko CS ali steam maximalno smara i komplikuje igranje

Ko hoce moze da dodje da oproba cs 1.6 na drenikovom serveru
195.252.112.25 ili 24 nisam siguran.Meni je steam uvek radio iz prve,nisam imao nikakvih problema!.Ja sam uspeo bez original keya da igram,steam mi je poslao mail da je key ilegal i ponovo sam instaliro steam preko vec instaliranog i ulogovao se sa nalogom koji nije legalan...malo se zezajte pa cete da uspete :)

link broken

][Y][ A X je napisao(la):
www.yucs.co.sr - pogledajte reze liq povoljno 1.6...a imate i originalni HL!

Poz

Cannot find server...

Mozes li da postujes ispravan link?

Pozdrav!

Re: link broken

Falcon je napisao(la):
...

Cannot find server...

Mozes li da postujes ispravan link?

Pozdrav!

Meni radi
(D)

To je taj link sigurno...odmah na toj stranici nalazi se info za CS...

:wave;

Nije mi nocas radilo, sad radi. Thx!

Nabavi sam cs 1.6, ustvari pise steam. E sad, instaliram ga pokrene taj steam i odaberm cs, trazi serial, ukucam, sve radi preko neta, mogu naci server, igrati, sve je to ok, ali kako da igram sa botovima offline??

Mislim ono da li je 1.6 moguce igrati iskljucivo dok si spojen na net.

Ako je.... neista od igranja.

Pozdrav.

soda je napisao(la):
Nabavi sam cs 1.6, ustvari pise steam. E sad, instaliram ga pokrene taj steam i odaberm cs, trazi serial, ukucam, sve radi preko neta, mogu naci server, igrati, sve je to ok, ali kako da igram sa botovima offline??

Mislim ono da li je 1.6 moguce igrati iskljucivo dok si spojen na net.

Ako je.... neista od igranja.

Pozdrav.
ma brate cs 1.6 mozes igrati samo ako si konektovan na net cak i ako hoces sa botovima da ga igras moras se konektovati,znaci nevidjena glupost

http://forum.drenik.net/netgames/viewtopic.php?t=1983
pa svratite...

Wanderer je napisao(la):
...

ma brate cs 1.6 mozes igrati samo ako si konektovan na net cak i ako hoces sa botovima da ga igras moras se konektovati,znaci nevidjena glupost

Onda nista od igranja. Jos i na to da trosim impulse....

Vrh Dno