Šta je novo?

Cs 1.6 - ZvaniČno IzaŠao

Paz' stvarno....valjda ce uskoro da se pojavi i negde na nekom download-u

Brate, 380MB :(
Znaci skinem to, i ne treba mi vise ni HL?

Ako je to kompletna standalone verzija, skinucu je... Ako moraju opet updatei na HL i ostala s*anja onda cu zaobici ovaj download...

To je cela verzija (vec preuzet Steam i cache od countera).

Jel ima neko alternativni link, na kojem ne moram da cekam 3 sata na red za download?

cs

Pa kad neko od njih skine postovace to na kazi pa pojuri preko nje da skinesh!!!

Full verzija, nema čekanja :)

http://destroyer.hu/steam/steaminstall_cs.exe

ladno je proshlo 8 meseci otkad je izashla prva verzija :)

jel skinuo neko ?!?!?!

ko jeste da li moze da mi nareze placam!!!
:D

cs 1.6 je super ali bez steam-a,ovako nema nikakvu svrhu,osim kabl net-a + org. cd-key....zato se ne zatrcavajte previse....

cd key vam je oko 900 dinara,tako da to i nije mnogo
stim da ste sad skoro svi dobili digitalne centrale ili cete ih dobiti u roku od par meseci uopste nije losa varijanta da ga kupite i pikate od kuce.Te pare ce te verovatno i skrcati u igraonici...

skinuo sam ja,ko hoce kopiju nek se javi na pm

Koja je ovo glupost...
Skines 300 i kusur megabajta, onda jos 800 da instaliras steam sa njegovim kesom, i onda sta?
Ponadao si se da mozes da igras? Ma neeee...
Tek onda instaliras igru iz kesa ili ako je nemas u kesu skida se sa neta...
Znaci brdo prostora koristis uzalud...
Ajde dobro sve to, ali sta onda...
Em ti trazi da se registrujes i da imas validan cd-key, sto i nekako prihvatam i sve to imam, ali ni tada ne mozes normalno da igras jer moras non-stop da budes na netu, sto znaci nema igranja u lan-u...
Igraonice zaboravite!

Zesca glupost, i ne vredi cak ni instalacije...
HL + 1.5 + DOD, kakav steam, mozda jednog dana kad svi budemo imali kabl i igrali HL 13...

dEXE je napisao(la):
Koja je ovo glupost...
Skines 300 i kusur megabajta, onda jos 800 da instaliras steam sa njegovim kesom, i onda sta?
Ponadao si se da mozes da igras? Ma neeee...
Tek onda instaliras igru iz kesa ili ako je nemas u kesu skida se sa neta...
Znaci brdo prostora koristis uzalud...
Ajde dobro sve to, ali sta onda...
Em ti trazi da se registrujes i da imas validan cd-key, sto i nekako prihvatam i sve to imam, ali ni tada ne mozes normalno da igras jer moras non-stop da budes na netu, sto znaci nema igranja u lan-u...
Igraonice zaboravite!

Zesca glupost, i ne vredi cak ni instalacije...
HL + 1.5 + DOD, kakav steam, mozda jednog dana kad svi budemo imali kabl i igrali HL 13...
E stavrno strasno...
Ja ne znam koliko vi imate godina,ali o funkcionisanju nekih stvari nemate pojma...mora da ste decurlija : ).
Posle skidanja 385 mb stem kad se instalira skine jos 3 mb i to je samo konvertovanje starih mapa u nove,i to je otprilike to.Sobzirom da je original key oko 700 din u najeftinijoj varijanti,ni to nije mnogo skupo.
A sto se lana tice,procitaj malo txt fajlove u diru i saznaces neesto novo :).E sad da bi u lanu radilo na svaki racunar mora da se inastalira sa stemom,a to znaci da na svakom mora da bude legalan key,i ****** Sierra cuvaju svoju g*uzicu stemom.Al i za to postoji resenje jer sam vec pronasao na nekim mestima crackove for instalation:),zato samo opusteno...

Ma ljudi, kada cete shvatiti da je to igra koja ima teksture 32 x 32 piksela i modele od 100 poligona??? Alo, koja je sad godina? Nije devedeset osma vise, jel znate to? :) :) :)

Aman ljudi :(
Vec 5 dana ne mogu da se ulogujem na steam, jedva sam i account otvorio, stalno kaze da je "network connection lost or steam is down"
Steam jeste down ali nekih 5 od 20 servera-jel ima neki setup da kazem na koji server ocu.
P.S Svi portovi su otvoreni, nema firewalla....
A licno mislim da ce 1.6 biti smrt CS-a, bar ovakvog kakvog ga sada igramo.
Sledeci na HL2 Engineu :))

Nazad
Vrh Dno