Šta je novo?

CS 1.6 & botovi problem!!

ToxiC

Čuven
Učlanjen(a)
12.12.2002
Poena
679
elem sve mi radi ali nece sa botovima da startuje igru????
kada pokrenem taj cs1.6 koji ima i botove on se nesto izbaguje i izadje kulturno na desktop?!?!?!?! :eek:
ja sto sam nabavio cs1.6 je na 3 CD-a i uz njega se dobije i condotion zero i day of defeat i HL preradjen i jos par stvarcica!!!
pa ako neko zna zasto mi puca taj CS sa botovima neka mi sapne :)
P.S.
kada pokrenem onaj CS1.6 sto se igra bez botova sve ide OK.....samo nema botova!!! ctp;

Takodje imam igru na 3 cd-a i isto mi puca sa botovima tako da nije do tebe

nije do vas nego do verzije, jel je to neka beta... ja imam cs 1.6 lan verziju od 650mb dodushe jeste da je malo zastarela u odnosu na ovu regularnu steam verziju ali bozhe moj. mislim u principu vam je isto samo netjete motji da gledate najnovije demoe...
ako nekog zanima, mogu ja da vam srezhem i ustupim po ceni praznog cd-a ovo ili ako neko ima neki prostor na netu pa da okachim (rarovano ima oko 300+ mb) poshto nju bash teshko da tjete natji za dl

Ja imam problem sa 1.6. Naime, mogu samo sa jednog racunara iz lan mreze da pristupim serveru, a sa ostalih ne mogu. Nabavio sam Counter na 3 diska (4.5GB raspakovano). Ako neko zna u cemu je problem, bio bih mu zahvalan ako bi pomogao.

ja stvarno neznam kako vama neradi
meni radi lepo napravim dedicated
i prikljucim 10kompova
radi i sa i bez botova...

Nazad
Vrh Dno