Šta je novo?

Crysis!

LOL pa kad ne znash brate onda...
imam oko 20-30FPS ali u zeznutim situacijama i na VEEEELIKIM nivoima fps bude manji (10-15) ali situacija je POTPUNO ISTA sa bilo kakva da su podeshavanja (mislim na sve low i kombinaciju med/high)

Sa sempronom 2500+ i 7600gs gddr2 ne mozes takav fps da imas ni u ludilu (medium/high) pre ce biti da ti se podesavanja uopste ne menjaju.

Znaci igra ti je sr*nje jer ti uredno prepozna dzojped??
A drugi deo ovog tvog pisanija mi tek nije jasan...ajde sto si iz ovoga gore izvukao zakljucak da je ovo port, nego i to da ces ga videti i na Xbox i PS3.?Pa sta ako tako nekim cudom i bude?Da li to znaci da igra onda vise nece biti sr*nje??
Au, kakvih ljudi imade...
:smash::smash:

Suva si inteligencija vidi se to je samo prezvakani Farcry:smoke:

Sa sempronom 2500+ i 7600gs gddr2 ne mozes takav fps da imas ni u ludilu (medium/high) pre ce biti da ti se podesavanja uopste ne menjaju.

aj sad ti mene uchi kako ja igram igru :trust: i nemoj da lupash da se ne menjaju kako molim te?! a i razlika se vidi omg...

Pa ne znam onda ti crysis leti na tom krsu,igraj je na high.
edit...jesi ti siguran da igras crysis? da nije farcry :smoke:

Poslednja izmena:
Meni na sempronu 2.4GHz i 7600gt na medium je bilo totalno neigrivo, fps ispod 20 uglavnom, a na high fps je bio oko nule :)...

Je l` se sa taocima ide do extraction pointa u Relic-u? Ne mogu da nadjem taoce. U walkthrough-u pise da treba da se puca u onog smrznutog doktora ali meni ne dozvoljava da pucam u njega.

Poslednja izmena:
ne treba da pucash u njega nego izadji napolje i dobicesh na mapi gde da idesh :d

Dakle AI je uzasan, apio sam jednog korejca za gusu i mlatarao njim ispred njegovog kolege dok mi nije istekla baterija na nano odelcu, a ovaj nista nije primetio :trust:...dobro rece onaj u onom saljivom review-u trebali su da ubace autobuse na sprat pa lepo svi u razgledanje ostrva :d

Prilozi

• 1.JPG
    1.JPG
    165.3 KB · Pregleda: 107
Aj Kenobi ne zezaj krizu :)
AI je sasvim ok u napucavanjima, moze bolje ali daleko je od uzasnog, a takve i slicne gluposti se mogu videti u svim igrama...

Dakle AI je uzasan, apio sam jednog korejca za gusu i mlatarao njim ispred njegovog kolege dok mi nije istekla baterija na nano odelcu, a ovaj nista nije primetio :trust:...dobro rece onaj u onom saljivom review-u trebali su da ubace autobuse na sprat pa lepo svi u razgledanje ostrva :d

Našao si taj bag i sad igra ne valja:trust:. Tako se u svakoj igri može naći.

sutra treba da dobijem cd-ove ... jedva cekam ... iz dva razloga da vidim kakva mi je masina (stara 3o dana, najace sto sam igrao VT3, MW, PES8) i da vidim to cudo od grafike ...

sta treba da uradim ... samo da instaliram, crack-ujem (posto naravno nije original) i udjem i krenem da igram , ili ima josh nesto, da moram neki patch ili slicno ?

i sta mogu da ocekujem sa konfom iz potpisa od podesavanja ... da li ce ici high ili ne ... kakve su mi mogucnosti AA i AF ??? i koliko prosecno fps-a da ocekujem ?

Dule imaš i patch 1.1. 145 mb je, i trebalo bi da "popravlja" pa skini i to.

sutra treba da dobijem cd-ove ... jedva cekam ... iz dva razloga da vidim kakva mi je masina (stara 3o dana, najace sto sam igrao VT3, MW, PES8) i da vidim to cudo od grafike ...

sta treba da uradim ... samo da instaliram, crack-ujem (posto naravno nije original) i udjem i krenem da igram , ili ima josh nesto, da moram neki patch ili slicno ?

i sta mogu da ocekujem sa konfom iz potpisa od podesavanja ... da li ce ici high ili ne ... kakve su mi mogucnosti AA i AF ??? i koliko prosecno fps-a da ocekujem ?

Nece moci aa u 1024*768 na high,imaces u pocetku dobar fps 35-40 ali u borbama ce padati na 15-17. (ovo je sve za high u 1024 *768) po onom benchmarku prosecan fps je kod mene 29. (ne secam se koju sam rezoluciju za benchmark koristio 1024*768 ili 1280*1024)

Poslednja izmena:
@goran.a jel moram taj patch da instaliram ... mislim meni se josh nista nije sjbalo i nadam se da nece to sam pitao cisto ako bude ?

@cc13 ... ja sve igram na rez 128ox960 ne znam koji je to format jer 128ox1o24 koji je normalan za 4:3 19" meni odvali jednu crtu po desnoj ivici ...
znam da procesor ne igra jaku ulogu .. ali opet bi trebalo onda kod mene da buade bar koj fps vise ?

@goran.a jel moram taj patch da instaliram ... mislim meni se josh nista nije sjbalo i nadam se da nece to sam pitao cisto ako bude ?

@cc13 ... ja sve igram na rez 128ox960 ne znam koji je to format jer 128ox1o24 koji je normalan za 4:3 19" meni odvali jednu crtu po desnoj ivici ...
znam da procesor ne igra jaku ulogu .. ali opet bi trebalo onda kod mene da buade bar koj fps vise ?

Čekaj, jel već igraš igru? Ne znam , ako je kompatibilan patch sa sejvovima onda ga instaliraš i opet "odrežeš".

Ti bi trebalo pristojno da se igraš na tvojoj konfi u 1280x960.

Na koliko ti radi procesor, jel overclockovan? Ako nije osetno je slabiji od 3GHz+ intel dual core procesora sa manje kesha. Klokni ga...

Poslednja izmena:
nije oc ... i nece biti .. za sada ...
@goran.a sem shotova sa prve str. ove teme ja crysis nisam video ... a kamoli igrao ... znaci mene cisto interesuje da znam unapred za sutra ... najvise mrzim kada nesto instaliram i nece .. i onda razbijam glavu pola dana ... nego ne vidm razlog za sto ne bi radio dobro ... ali cisto onako mozda neki bag kada je napravljena igra ... znas ono .. priprema :D

nije oc ... i nece biti .. za sada ...
@goran.a sem shotova sa prve str. ove teme ja crysis nisam video ... a kamoli igrao ... znaci mene cisto interesuje da znam unapred za sutra ... najvise mrzim kada nesto instaliram i nece .. i onda razbijam glavu pola dana ... nego ne vidm razlog za sto ne bi radio dobro ... ali cisto onako mozda neki bag kada je napravljena igra ... znas ono .. priprema :D

Ah, pa onda ga u svakom slučaju instaliraš;)

Imaš pm:D

Ljudi, dajte pliz recite mi 1 stvar: posle odvratnog i sporog nivoa Core, kad se mlatim s poluvidljivim ribama cudovistima i putujem ko lost in space bez GPS-a....dal opet dolazi neki normalni "ovozemaljski" nivo il sam vecno osudjen na lutanje-plivanje u mulju medju kvazi cudovistima, bez municije i gps-a, bez zivaca i u totalno ruznom okruzenju? Dal moze ovaj nivo da se nekom sifrom predje jer mi je odvratan?! Aj pls ako je do kraja sve tako da ga odmah deinstaliram i kraj price.

Hvala !:S:

Nivo traje prilicno kratko, predje se za 10ak minuta, i onda si opet na ostrvu, doduse u nesto izmenjenom fazonu :p

shto se tiche bagova Cryza ih ima milion ako nadjete negde pushku na kutiji (ako, ako :D) uzmite kutiju.... pushka ce ostati da lebdi :trust:

pa dobro sve igre imaju propusta samo sto se u ovakvim slucajevima ti propusti mnogo lakse oprastaju :D ... elem ... instalirao sam i odusevljenje se ne moze sakriti ... prvo sam se zabrinuo ali sam se na vreme setio da svima sporo ucitava u igru pa mi je bilo lakse ... dosta je seckalo kada su bile reklame i onda prva slika ... jedva cekam da nadjem options ... nadjem dodjem u grafiku pa advanced kad ima cak i preporuceno za tvoj komp ... pustim i ono izbaci gotovo skeniranje i sve na medium i to nisam promenio rez nego je ostalo ono normalno 1o24x768 ... i ja ajde da vidim kako ce da bude stavim sve na high i stavim rez 128ox967 kao sto je normalno za moj monitor (940N) iako bi trebalo da bude 128ox1o24 nevalja mi tako (odsece mi jedan deo po desnoj str.) i ulazim u igru iskacem iz aviona i krecem ... gledam dok plivam svoju senku na mulju i pesku i odusevim se ... gledam drvece iz vode stvarno ko da sam u moru ... e da zaboravio sam da kazem da su me odusevili likovi ... kada sam video onom crncu facu dok je srao u avionu odusevio sam se :) ... i sto je najbitnije na onakvim setovanjima nije ama ni jednom nimalo stucnulo a da ne kazem zabolo ili zastalo nedaj boze :D.. znaci prezadovoljan sam

Pa od tog nivoa core, meni je nekako delovalo kao da su gledali kako znaju i umeju da dovedu do "kraja" igru, tako da je sve to ispalo pomalo trapavo. Sva ona kolika tolika nelinearnost koja je postojala pre nego sto udjes u tu vanzemaljsku stenu, pocinje da se gubi i do kraja igre su misije nekako krace i monotonije i uglavnom imaju utaban put kojim mora da se prodje (npr. penji se na tenk i rokaj aliene) ustvari na to se i svodi citav drugi deo igre, da nomad pruza odstupnicu drugima dok beze sa ostrva, a to je tako dosadno. Nekako su ti leteci alieni sjebali citavu stvar, mogli su to ovi iz crytek-a drugacije da odrade.

Sve mi se cini da je nastavak blizu (vise novi set misija) i da su nivoi vec skoro zavrseni.

Do onog Core nivoa uzitak u igri je ogroman (cak i na hard se mogu "vezati" zanimljivi napadi uz pomoc nano suita), ali posle malo opada.

Igrao sam se malo i sa editorom :) (tj. ucitavao sve nivoe) i vidim da igra ucita sve objekte na pocetku i onda ih prikazuje po potrebi, tako da je engine za mene pravo malo remek delo.

Nazad
Vrh Dno