Šta je novo?

Crysis!

- Downloaduj EkszBox-Abx v1.6, sa cim ces otpakovati .fsb soundfajlove koji se nalaze u Sounds.pak fajlu. Dobices kompresovane .wav fajlove. Sa programom Switch 1.31 konvertuj extraktovane fajlove u normal wav fajlove i to je to. Ukoliko ti Switch ne bude hteo konvertovati fajlove, verovatno ti nedostaje xb adpcm codec.

:Klanjanje

hehe, dobra ideja :D

instalirah v1.1 patch pa mi se sve pobrkalo!
ne ucitava lepo save ... i nemam ceo hud (oruzije, municiju ...) mene vide protivnici ali ne reaguju jer je i njima oruzije pored njih na zemlji!!!!
jeste pricali o ovom problemu ili ga niko nema sem mene :(

Korisnik lanselot je pomenuo identican problem...probaj reinstall?

instalirah v1.1 patch pa mi se sve pobrkalo!
ne ucitava lepo save ... i nemam ceo hud (oruzije, municiju ...) mene vide protivnici ali ne reaguju jer je i njima oruzije pored njih na zemlji!!!!
jeste pricali o ovom problemu ili ga niko nema sem mene :(

to se meni desilo, kada sam prvi put patchovao, divljacki, znaci odradio sam 1.1 patch i stavio narodni crack od 1.0 verzije. Ucitava mi sejvove S POCETKA nivoa, uvek. Ako si i ti ovako odradio, trebao bi ti 1.1 narodni crack. Ako oces, mogu da ti posaljem na pm.

Poslednja izmena:
to se meni desilo, kada sam prvi put patchovao, divljacki, znaci odradio sam 1.1 patch i stavio narodni crack od 1.0 verzije.
Zar neko uopšte može da pomisli da će takva kombinacija raditi kako treba? :wall:

Ma nije mi bilo jasno uopste sta da radim, NIKO nije pominjao novi crack, samo PATCH
Neke stvari je zvanično zabranjeno pominjati na ovom forumu, ali se računa na određenu dozu inteligencije korisnika.
Ne vidim kako neko može da očekuje da će igra raditi kako treba sa starim "lekom", ako je patch-em modifikovan izvršni fajl u međuvremenu. Vidim da si sam deklarisao taj postupak kao "divljački", pa te neću više prozivati zbog toga, ali su me u poslednje vreme previše cimali ljudi koji ne umeju da instaliraju igru, a kamoli da je krekuju, pa sam malo osetljiv...
NHF :wave:

ici ce 50~80 % bolje na tih 800x600 ili koju vec rezoluciju drzis...

cool... :d
btw kako se zove onaj efekat i kako da ga ukljuchim ono kada ublizhish pushkom da ti se okolo sve "zamagli"?!

Ako hoces samo DOF mozes da ga ukljucis i na LOW. U cvargroups nadji postprocessing.cfg i u kolumni [1] stavi r_DepthOfField=1

e sad ovako....
imam jedan problem pustio sam onaj time demo da teche i izgasim ga posle prvog "kruga" medjutim pogledam u Task Manager i vidim da ni u jednom trenutku CPU nije bio na max uvek malo iznad 50%... :trust:

Poslednja izmena:
U toku instalacije mi prijavljuje da ne moze da procita sounds.pak sa c: i tako stalno. Ja mu u toku cele instalcije pritiskam retry i on kao nastavlja da kopira fajlove, a u total commanderu ne smanjuje se slobodan prostor na hard disk-u. A na dvd romu nista ne svetluca. Je l` zna neko u cemu je problem?

Poslednja izmena:
@mperisic:

ovo je tvoja masina:

infernal:
Da li zna neko zašto kada izaberem new game pocne da loaduje nivo i kad dodje do kraja samo dobijem plavi ekran i moram da resetujem komp?

Sega Rally:

Morao sam da izaberem u instalaciji repair, da ponovo instaliram patch i sada radi.

R6: Vegas:
Nisam uspeo da nadjem save point, uvek me vraca na pocetak.

Stranglehold:
Poceo je da mi zaustavlja igru na desetak sekundi pa onda krene i opet.

Da li je moguće da me izbacuje iz igrice zato što nemam 2GB rama?

STALKER:
Probaj da izaberes static lighting. I meni je blokirala igra u trenutku kada iscitava sa HDD.

...

:(

Tebi ne valja racunar. Ili si/se zezno OS, ili ti je overklok nestabilan, ili ti je HDD pun bad sektora ili zesce fragmentovan...Ti sa skoro svakom igrom imas NEKI problem. Evo sad i Crysis...

Jednostavno, ne moze niko da ti pomogne oko problema koji nije do igre jer su problemi na koje ti nailazis izolovani slucajevi vezani za tvoj i samo tvoj racunar.

Nadji nekog da ti sredi masinu ili bar napravi neku dijagnozu...

Sve najbolje :type:

Poslednja izmena:
Infernal, Problem je resen instaliranjem novih drajvera.
Sega Rally, tu sam ja nesto zezno sa instalacijom. Kada sam ga instalirao ponovo iz pocetka radio je.
R6 Vegas, sestra je izabrala new game i time obrisala zadnji checkpoint i vise nisam mogao da loadujem.
Problem sa Strangleholdom sam resio tako sto sam iskljucio wireless mreznu kartu.
Za stalker je neko rekao da je malo 1gb rama da bi se igrao sa full dynamic lighting-om. Mislio sam da ce mi problem resi enable-lovanje opcije s.m.a.r.t. capability u biosu ali nije. Stalker mogu da igram na static lighting. Ako budem kupio jos 1 gb rama probacu da vidim da li ce tada raditi.

Trenutno i dalje instaliram Crysis i videcu da li ce raditi posle ovakve instalacije. Danas sam kupio cd i ako ne bude radila verovatno cu tražiti da mi zameni cd.
Inace on je sounds.pak sam snimio na hard disk, a sad ne moze da ga procita.

BTW. Je l` windows xp ima scandisk? Cisto da proverim hard disk.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno