dosadni ste. U kojoj rezoluciji ce da tera ? sa kolko AA ? sa kojim detaljima ? u 1280x1024 ce terti ultra glatko 100% sam siguran...
Upravo tako, to mi je native rezolucija za monitor i sve radi odlično, bez najmanjeg štucanja, sa sve max hq cfg-om.
Ljudi, shvatite, ovo izgleda za klasu bolje od bilo koje do sada viđene igre i potpuno je jasno da će biti zahtevno, pogotovu u nekim ultra visokim rezolucijama.
Vidis, ako ti sada kazem da lazes, dobicu warn jer navodno vredjam, a ustvari warn bi trebao da dobijes ti jer vredjas nasu inteligenciju ... Nema potrebe za ovakvih izjavama, nisu na ovom forumu zene koje kupuju vilerove goblene ...
Izvini, zašto misliš da lažem? Možda meni ne treba 60 FPS da bih smatrao da se nešto može igrati....
Izvini, zašto misliš da lažem? Možda meni ne treba 60 FPS da bih smatrao da se nešto može igrati....
Inače, u igri ne koristim AA a pomenuti cfg nije onaj koji je ovde postavljen nego neki drugi koji sam iskopao na Netu. Ovaj sa foruma mi ne radi kako treba.
Njegova je dužnost da nas prosvetli, da nas obavesti kako se svemirska simulacija ne može tako zvati jer ne postoje svemirske letelice, da simulacije vožnje ne trebaju da postoje jer niko ne vozi automobile po trkačkim stazama u pravom životu, te da ti sugeriše da si običan lažov jer si se usudio da kažeš da ti igra radi odlično u 48.2 fps, umesto da priznaš da nemaš 60 fps i da ti je neizmerno žao zbog toga.
Pri tim setovanjima (koliko sam razumeo koristis tweakovan cfg ili gresim?), u toj rezoluciji, imas average ispod 30fps u timedemou 100%, a ako ne koristis cfg, average fps nece ti preci 40fps ... A zna se da u igri ima mesta gde framerate pada mnogo ozbiljnije od average cifre
Moram da priznam da sam nesto zeznuo oko tweak-a pa se nije primenio kako treba :S:, pa sam vratio na svoja setovanja.
Iskreno receno, nisam pokretao timedemo ni bilo koju benchmark alatku, jer me to jednostavno ne zanima. Jedino mi je bitno kako se igra ponasa, da li se koci ili sve ide glako.
Sada sam sve postavio u 1280x1024x4AA, sve na High i igra radi savrseno glatko, do sada ni jednom nije stucnula, niti je doslo do nekog iole osetnog pada fps-a.
Sad, znam da ljudi kazu da Crysis postaje sve zahtevniji sto se dalje stigne, ali ja izgleda nisam tako daleko dosao (presao sam deo sa tenkovima i uzeo gauss gun). Mozda se i ja kasnije javim i pocnem da kukam kako je sve prezahtevno...
Bez obzira na sve, i dalje smatram da je ovo jedan od najboljih fps-ova koje sam ikada igrao.
Bez obzira na sve, i dalje smatram da je ovo jedan od najboljih fps-ova koje sam ikada igrao.
Ako igras na HIGH detaljima, to nije ni blizu zahtevno kao na VERY HIGH detaljima (postoji tweak cfg fajlova koji omogucavaju Very High kvalitet grafike na WinXP, regularno dostupan samo pod WinVista+dx10)
P.S. Ako treba pomoc pri apliciranju tweaka, tu smo![]()
gx-x je napisao(la):Koja su druga dva fps-a koja si igrao ?
@etibor
Lepo je sto igras u toj rezoluciji, sa ti podesavanjima i sa tom grafickom ali mene trenutno interesuje koliko frajmova ti imas.. Pretpostavljam 1 FPS.
Aj nemoj da lupas gluposti i da pametujes kako na tim podesavanjima radi glatko kada sam 100% siguran da ne radi. Vidim da si newacomer tako da ti necu uzeti za zlo ali nalozices nekog da je tvoja konfiguracija dovoljna za ultra glatko igranje a nikako nije.
nije to groblje no jbm li ga sta, no penji se na krov imas jednog CLOAK-ovanog koreanca na krovu koji samo stoji tu ukipljeno i jedva se vidi, cim ga roknes igra se nastavlja dalje, prati na radaru on je zuta strelica i tacno je na krovu one zgrade sa pokretnom trakomljudi, sta treba da uradim da bih presao onaj nivo kod groblja. Pobio sam sve one debile, onda treba nesto da obezbedim da sleti ona letelica na groblju. prvo mi se pojavi onaj helikopter, pa ona ogromna letilica i ja ne znam sta da radim. pomozite, vec 2 dana setam po groblju kao *****. hvala unapred. moze odgovor i na mail. [email protected]
Ja sam pobegao onom helikopteru i pobio one korejance sa nano odelima, sledeće nivo kada treba da razrušim one AAguns mi secka kao lud (normalno). Inače igra mi radi na 1024x768 sve an medium na nekih 20-ak frejmova, možda 25. Igram na Visti x64 sa najnovim 169 drajverima. Šta donosi taj fix o kome pričate? Vidim da nekima ovde pada FPS posle njega... I još nešto da li pošto igram pod Vistom i imam (bednu) DX10 grafiku mi igra radi sa DX10 efektima ili se oni aktiviraju tek pošto stavim sve na Verz high? poz
PRC..Evo sad sam prešao onaj nivo gde se odlamaju delovi planine. Morao sam sve da spustim na 800x600 i na LOW vecinu detalja. U početku je igra bila igriva na 1024x768, a sada na 800x600 me iritira. Krajnje je vreme da ubacim ovog 3850. Inače igra kao igra nije toliko loša, malo me podseća na Halo (prvi deo), valjda zbog one vožnje dzipovima. Ali opet COD4 je po meni lepša igra (i bolje radi)
Meni COD4 posle crysisa ne izgleda nikako, nije mu ni blizu po grafici, jedino sto bolje radi, sto je i logicno...
Meni COD4 posle crysisa ne izgleda nikako, nije mu ni blizu po grafici, jedino sto bolje radi, sto je i logicno...
jel zna neko gde mogu da nabavim zvukove iz CRYSIS-a...zna se naravno i koje: "Maximum speed" "Maximum armor" ...itd
?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari