Šta je novo?

Crysis!

Sad sam malo opicio multiplejer, i koliko vidim vise nije moguce da se noobovski gadja bacacem raketa na ljude van vozila.To je bas smaralo...
Smanjili su splash damage kao sto su najavili, a i raketa nije brza kao pre...moze da se izbegne :D
Za performanse nisam siguran, ali sigurno ne radi sporije...znaci da je dobro :d

Poslednja izmena:
Hmmm, nisam siguran, ali ja primecujem vidna poboljsanja u frejmrejtu ...

Hteo bih da dam opasku, navodni ultrahigh mod koji je nex999 okacio nije pravi maximum details mod, prvenstveno zbog oskrnavljenih senki i jos ponecega ...

Da, ali opet izgleda bolje nego Very High...bar meni.

Moguce, ja nisam stigao da isprobam taj tweak.
Senke bi u cfg trebalo staviti na 2048.

Posto sam preinstalirao windows, gde da iskopiram crysis save kako bih povratio nivoe?

Posto sam preinstalirao windows, gde da iskopiram crysis save kako bih povratio nivoe?
u my documents/my games ti je save, samo ga vrati tu ceo onaj folder Crysis kopiraj tu jer ti je save game inicijalno u My Documents/My Games/Crysis. Bar je tako kod mene na visti mozda se razlikuje na XP-u mada ne bi trebalo

Pa dobro, imaš 7950, čisto sumnjam da su optimizacije pravljene za stare karte. To što piše DX9 se odnosi na režim rada, ali je verovatno za arhitekturu novih karti...

Imam 8800gt i to podobro clock-an :), mrzelo me da promeni u profile. 46 fps bilo, sada 45.8/9.

Nek mi baci neko ip nekog servera na pm...

dal jos neko ima problem sa instalacijom patch-a ??? Meni trazi non stop DVD od crysisa, ubacim "narodni" DVD i dalje trazi :S
Kod mene je javljao gresku kod instalacije, nesto oko language cab ili tako nesto. Kod reinstalacije (modify) igre sam ukljucio da mi instalira sve jezike i vise nije bilo problema.

ja sam sa sa Vista Ultimate x64 Integrated December 2007 OEM dobio umesto 32 celih 56fps avg, ali to je samo i iskljucivo sa tom verzijom viste. U suprotnom patch nije magican i ne dobija se nista sem mozda 1-2 fps. Moram da napomenem da mi je i vilenjak dosao u posetu i optimizovao tranzistore na grafickoj karti.

upravo tako. I ja na x64 visti sa ovom zakrpom imam skok performansi od oko 40-60%

Poslednja izmena:
Meni igra poludela posle ovog patcha.Sve ide lepo dok ne pogines prvi put. Posle toga nece da ucita save game normalno. Ucita ali ti si odmah mrtav. Ja stavim restart level a on ucita zadnju save poziciju ali samo sto nema oruzja, ne mozes ni ruke da koristis.Botovi trce i urlaju oko tebe, a svo njihovo oruzje lezi na zemlji. Stvarno ludo. Morace jedan unistall igrice.

Meni igra poludela posle ovog patcha.Sve ide lepo dok ne pogines prvi put. Posle toga nece da ucita save game normalno. Ucita ali ti si odmah mrtav. Ja stavim restart level a on ucita zadnju save poziciju ali samo sto nema oruzja, ne mozes ni ruke da koristis.Botovi trce i urlaju oko tebe, a svo njihovo oruzje lezi na zemlji. Stvarno ludo. Morace jedan unistall igrice.

Nemaš oružje, nemaš ruke, možda treba da ih nabadaš glavom (ultra-mega-suicide-hard-mod).:smash:

A što se tiče zakrpe...Pošto je EA umešao prste u ovu igru mora bar još jedno pet, šest "komata" da padne.

Zezate li se ljudi ili stvarno tako dobro radi na visti 64 u odnosu na 32???

Ak ljudi pomagajte. Stigao sam do ne znam ni ja kojeg nivoa, pobio sve gangstere koreanske i trebam da udjem na neki brod, cruiser na kome se nalazi neki ometac GPS-a koji moram da unistim. E sad, POJMA NEMAM kako da se popnem na brod, pokusavao sam sve i svasta ali niikako ne mogu da naskovim na njega, stepenica nema, gadjao sam antenu na cruiseru - radare i sve redom al nista, izgleda da moram na brod al ne znam kako :)

Pls hlp!

patch 1.1

C2Q Q6600@3000Mhz, 8800GTS 640MB, Windows XP 32-bit, High, 12x10 i 16x10 razlika u performansama ne postoji!

Kod mene na visti x64 benchmarkGPU 35-40 na high u svakom modu(dx9, dx10,32bit,64bit) i pre i posle patcha. Na XP-u sa 52.29 na neverovatnih 52.54.
Jel probao ko benchmark_CPU2? FPS da se ubijes. Na tweak guide kazu da obara performanse na ledenim nivoima.
Ne mogu da verujem koliko serukenjaju na legionhardware sajtu. Kao 18% skok performansi pod vistom x64. Da, da kao sto je 8800gt jaci od gtx-a. Imam veci fps XP-u u 1680x1050 nego u visti x64 u 1280x1024

Benchmark_CPU2 1280x1024 HIGH XP

Poslednja izmena:
Evo naterah patch da radi kod mene. Nema razlike u FPS-u ali igra ide DOSTA gladje, npr kad padne na 30fps-a ne primeti se uopste, npr kao da je stalno 40-50.

Cevat Yerli: I am happy with the results of Crysis for both DX10 and DX9 systems. The game looks better than we envisioned and we were able to use DX10 to help take the game to a new level, while assuring DX9 players would have an incredible experience as well. We're just scratching the surface of what DX10 will bring in games in the future.

niccce, izgleda da moze jos bolje od postojeceg crysisa :d

Ak ljudi pomagajte. Stigao sam do ne znam ni ja kojeg nivoa, pobio sve gangstere koreanske i trebam da udjem na neki brod, cruiser na kome se nalazi neki ometac GPS-a koji moram da unistim. E sad, POJMA NEMAM kako da se popnem na brod, pokusavao sam sve i svasta ali niikako ne mogu da naskovim na njega, stepenica nema, gadjao sam antenu na cruiseru - radare i sve redom al nista, izgleda da moram na brod al ne znam kako :)

Pls hlp!

Sa desne strane broda imas razvaljenu ogradu na njemu, maximum strength i skoci na brod.

Cevat Yerli: I am happy with the results of Crysis for both DX10 and DX9 systems. The game looks better than we envisioned and we were able to use DX10 to help take the game to a new level, while assuring DX9 players would have an incredible experience as well. We're just scratching the surface of what DX10 will bring in games in the future.

niccce, izgleda da moze jos bolje od postojeceg crysisa :d

Izgleda da onda od zahtevnosti nece nikome raditi. :crash::crash::crash:

Izgleda da onda od zahtevnosti nece nikome raditi. :crash::crash::crash:

ima bre ovaj cipelarnik sve da pokrene :smoke:

geforce_9800_gx2.jpg

dosadni ste. U kojoj rezoluciji ce da tera ? sa kolko AA ? sa kojim detaljima ? u 1280x1024 ce terti ultra glatko 100% sam siguran...

Slazem se. Nece da radi kako treba u 1680x1050 sa 4xAA i ko zna kakvim grafickim unapredjenjima koje ce otkljucati patch(evi). Ionako sam uvek kupovao parne serije grafickih karti(4-6-8).

Vrh Dno