Šta je novo?

Crysis

Recommended: Internet: 256k+ ...Far Cry koliko znam nije zaziveo kao MP igra, mislite da ce sada biti drugacije? Mada gledajuci ove demoe, cini mi se da nema realnijeg FPS-a na trzistu.
Environmental tripovi su extra :lisce koje se krece za vama, tragovi koji ostaju na zamlji, vrhunska grafika..

7600 GT je preporučen, ali to nije garancija da će igra leteti na njemu. Rekli su da bi na high u suštini tebala da radi na 7800 GTX. Recommended je za neku kombinaciju medium i high detalja, sa eventualno smanjenim senkama i sl.

ma nece biti nista od te zahtevnosti... izlazi kartica sa 96 pajpa a vi se nadate da ce dobro raditi sa onom koja ima 17 sve ukupno...
ako se u pristojnom framerate-u pokrene ova igra sa 7600gt na medium-low setovanja ja kupujem svima bone... :p...

a pored toga... ova igra prvenstveno izlazi zbog grafike, tako da ce biti stvarno greota i unistavanje jednog naslova ako se pokrece jedva na medium-low setovanjima... bolje cu da gledam filmcice nego da igram ovakvu igru sa ovakvom grafikom na takvoj grafickoj...

ma nece biti nista od te zahtevnosti... izlazi kartica sa 96 pajpa a vi se nadate da ce dobro raditi sa onom koja ima 17 sve ukupno...
ako se u pristojnom framerate-u pokrene ova igra sa 7600gt na medium-low setovanja ja kupujem svima bone... :p...

Kako bre to mislis, kad evo upravo saznah da ljudima i FEAR super radi na 9200SE!

Da se kladimo da ce da radi Crysis? :D Ako nista drugo, a ono u wireframe modu (ko je rekao Elite! za C64?).

Spremi Haribo gumene bombone :p

hehehehe rekoh u pristojnom framerate-u
znam kako je fear radio na 9000pro... tj kako nije radio, jedva sam ga naterao nekako u 800x600. I ne mislim na neku tamo mizernu rezoluciju tipa 640x480 ili 800x600, nego u 1024x780 minimum, a posto je standard sada 1280x1024, bilo bi lepse da gledamo po toj verziji...
bre scda pada framerate do 19-17 na next gen modu... a ti mislis da ce ovo da pokrene igru.... molim te... tj. molim vas....

Salio sam se, naravno, na konto ovoga :).

Radice to i na slabijem hardveru, ali definitivno ozbiljno shvatiti sta pise pod "minimum system requirements". A ovo trenutno nije nedostizno, stavise dosta ljudi ovde ima masine koje su drasticno jace.

ehe ono Minimum Requirements znaci da ce te igru moci da igrate u verry verry low detail sa rezolucijom max800x600 i izgledace vam ko half life 1 te ce jos i da secka ;)

Možda će i raditi "dobro" ako bude optimiziran? No nije to Litech engine.

Sva sreca pa je izasla 8800 GTX. Par stotina evrica za upgrade i bice igrivo...

Malo vise od par stotina, eno u Hrvatskoj oko 670 eurica :)

Pa dobro, zavaljam ovu moju i dodam par stotina evrica :)

Nazad
Vrh Dno