Šta je novo?

Crysis Warhead

,,Da li si dovoljno psiho?"

Ovo treba da je na omotu za wow ekspanzije :d

Nego hoće li možda ubaciti neki limit aktivacija, kao na Spore i Mass Effect? :trust:

Svidja mi se politika EA-a prema Srbiji, nisam znao da je tako, cak i srpski omot je tu? :) Lepo, lepo...

Ako stvarno ima u Tempu Crysis za 450 DIN vredi te pare, kupicu ga. I cena za Warhed je OK.

Ajde ako neko proba taj novi multi (Crysis Wars) pre 19. nek javi utiske, pozeljno neko sa povecim iskustvom. Da znam dal da uzimam oridjinale. Single me ne zanima. Samo multi.

Jel samo 19. za te pare?

Ne znam za wars, ali je originalni Crysis multi totalno razočaranje. U osnovi je dobro zamišljen, ali u praksi drastično nepravedan. Evo i zašto - kao u CS-u, po respawnu kupuješ oružje, opremu i vozila i što više ispunjavaš zadatke, to više kredita imaš za bolju kupovinu, ALI igrači koji imaju veći čin od tebe na početku svake mape imaju više kredita za kupovinu. Zbog toga se nebrojeno puta dešavalo da mapu počnem sa pištoljem, a neprijatelji sa helikopterima ili nekim uber snajpom sa kojim te skinu odmah čim se spawnuješ. Nema teroije da im nešto uradiš, a oni dobijaju sve više poena zbog spawnrape-a koji je za par minuta neizbežan.

Drugi problem je što u Crysisu postoje veliki lagovi u igri i meni sa 1mb/s skoro da je bilo neigrivo. Da ne pričam o tome kako u nekim slučajevima jednostavno ne možeš da se povežeš na server - imaš sve patcheve, najnoviji punkbuster, igra uredno propuštena kroz firewall i ništa. Jako frustrirajuće.

Ako je novi multi baziran na ovom principu, zaobiđite original. Ja sam kupio Crysis original i uopšte nisam oduševljen mp-om. Jedino zbog čega mi nije žao kupovine je ovo - www.mechlivinglegends.net

E da, tu je i deathmatch. DM ko DM, ništa specijalno.

Poslednja izmena:
^ da to je bezze skroz, e sada ako je iole kao i u COD-u, dobijas mnogo vise kredita ako smaknesh nekog ko je veci cin...

Enivej, u tempu sam kupio jednom igru, nije imala cd key, a igra kao da je na prinku, sve igre koje sam kupio u gamesu su bile vrh' ... jedino sto me nervira su nasi omoti koji su prevedeni do debilizma.

Ako se ne varam, EA nema samo takvu politiku prema srbiji vec prema svim zemljama, oni imaju veliki broj naslova, pa zasto da se ne prodaje? Recimo oborili su cene max ... samo da bi isla prodaja a ide ...

Crysis Warhead Review (IGN)
Once more unto the island, dear friends, once more.

Finally, we get to the part of the review everyone wants to know about: performance. Crytek claims that Warhead is better optimized than Crysis, and everything I experienced confirms this. In fact, what's amazing is that Warhead not only runs better than Crysis, it looks better than Crysis. Keep in mind, a year has passed since Crysis shipped and there still isn't a non-Crytek game that approaches it in terms of visuals. Warhead features more definition to the terrain, and the lighting and particle effects have gotten big boosts. I found myself walking through jungle with the morning light piercing the canopy and had to stop and just absorb the moment. It had a level of atmosphere that I can't recall from the first game.

The dark clouds portend trouble. And so does the freeze beam.
I played Warhead on a high-end machine with a quad core CPU and the latest Nvidia graphics card at high resolution (1680x1050) with all the details set to Enthusiast, which is essentially very high. It looked cutting edge and the frame rate was solid. Next, I checked the game on a slightly older PC with a two-year old 8800GTS and I was still able to crank it to Enthusiast settings and the same resolution and get solid results. Finally, I checked it out on the "$700 PC" that Crytek and EA have been touting. It really is a $700 machine built on the latest mainstream parts (the video card is a 9800GT), and I was able to play the final boss battle at the same resolution and at Enthusiast settings and get solid frame rates. I also tried it the Gamer setting, which is essentially high, and the frame rate was buttery smooth. You do lose some visual quality stepping down from Enthusiast, but even at Gamer Warhead still looks better than almost every game out

Poslednja izmena:
Ocena 94/100, sve u svemu biće ovo još jedno zanimljivo iskustvo :)

Realno, igraci uvek daju najrealniju ocenu o igri!

Apsolutno se slažem, ali za to ćemo morati da sačekamo 19. septembar ;)

Mene je Crysis bio oduševio, sem onog dela na letećem tanjuru, čitav doživljaj je bio vrhunski, isto očekujem i od Warhead-a.

Poslednja izmena:
Crysis Warhead Review (Eurogamer)...9/10.

ut of course, this being Crysis, a single question remains. Will your hardware allow you to play the game this time around? Will it run on anything less powerful than the WOPR from WarGames? This issue has possibly been slightly over-stated, as a significant chunk of the PC audience were actually perfectly capable of running the original Crysis on some manner of settings the first time out. The difference here is that the game has been optimised for a lower spec machine, and a slightly sheepish Crytek have made it clear that they sounded off on the tech-melting requirements of the first game a little too loudly last year. The official specs for Warhead are:

The nano-suit may be a lovely piece of kit, but if I had to dress up like that to enjoy its capabilities, I'd probably rather risk a bullet in the pancreas instead.
Processor: 3.2 GHz for Vista 2.8 GHz for XP;
Memory: 1.5 GB for Vista 1.0 GB for XP;
Video Card: NVIDIA GeForce 6800 GT or greater; ATI Radeon 9800 Pro (Radeon X800 Pro for Vista ) or greater.
To put that in context, Crytek has built a machine from online parts capable of running Warhead on the second-highest graphics settings for USD 600.

To end on a tenuous analogy, Crysis Warhead is probably the Back to the Future II of videogames: rather than totally transform the story and setting, it returns to the original narrative, exploring it from a different angle; once again, the results are sharper, meaner, and have a lot more for you to think about (although, thankfully, there are no dodgy CGI sharks or Elisabeth Shue performances). The original Crysis may have given you the basic tools, but Warhead allows you to really use them, and while its previous titles made it clear that Crytek knew technology like few others, it's this strange off-shoot Warhead that proves it's no slouch when it comes to level design and set-pieces either.

Mislis 12. septembar. ;)

ne Crysis je U BGu noc izmedju 18i19 ... btw EA UVEK izdaje igre petkom ... mozes naci post u kojem sam quotovao screenfun ... od 19 ce biti u onoj prodavnici gameS ... ali *** ne verujem da je "samo" 1499 ... a posto cenim da ce biti 1 double layer ... vise mi se isplati da kupim original za tu cenu nego da dam cigi 600dinzi za prinko :)

sad sam pogledao sajt i ne verujem da je crysis sada samo 799 dinara, a kad sam ga ja kupio pocetkom godine bio je 3000, a vazno da je bioshock i dalje 5000....strasne stvari, ako warhead bude stvarno bio 1500 onda ga mozda i kupim u suprotnom preskacem ga.....mora se imati kesa za far cry 2

^Crysis i ne kosta toliko, jeftiniji je, i to bas u toj radnji ;)

Inace negde sam procitao da dolazi na dva diska, na drugom je Crysis Wars...mislim da je bilo u nekom od ovih reviewova.
Juce je bio "shipping day", a kod nas stize 19-og, kao sto pise gore...

^pa da...a tako im stoji na sajtu, a cena je zapravo ~500 dindzi, rece mi ortak koji je skoro svracao tamo.

Inace, i Crysis i Warhead su pre par dana izasli na STEAM-u, sto je odlicna vest, i pomalo neuobicajeno za EA naslove.

Poslednja izmena:
ja sam nasao crysis za 799din....., na dva mesta, ista cena....

na koju foru igra koja je izasla kasnije (crysis) kosta dva puta manje nego koliko je kostala pre 8 meseci, a igra koja je ranije izasla (bioshock) i dalje kosta isto kao i kad se pojavila.....totalno bzvz....prosto mi dodje da bijem likove iz 2K

I onda EA games nisu OK:)

*** dosad uopšte nisam razmišljao o kupovini original igara, ali sad ste me zainteresovali... Možda kupim original Crysis Warhead :)

Znaci bice optimizovaniji, a graficki lepsi od crysisa.

Poslednja izmena:
Vrh Dno