Šta je novo?

Crysis Intro kako ?

Dulio

Slavan
Učlanjen(a)
04.08.2005
Poena
319
Citao sam da dosta ljudi testira drivere za graficku uz pomoc Crysis intro. Pretrazio igru i forum ali nisam nasao kako da to uradim. Video sam na youtube kako izgleda pa me interesuje kako se to moze dobiti?

Citao sam da dosta ljudi testira drivere za graficku uz pomoc Crysis intro. Pretrazio igru i forum ali nisam nasao kako da to uradim. Video sam na youtube kako izgleda pa me interesuje kako se to moze dobiti?

Nije intro nego benchmark tool.
Imas dva fajla, .bat, za testiranje graficke i za testiranje procesora.

Prvo udjes u igru i postavis podesavanja (rezoluciju i visinu detalja- medium/high/low), sacuvas i onda izadjes iz igre.
Pokrenes gpu_benchmark.bat, pa cpu_benchmark.bat, ili obrnuto svejedno.
I onda okacis rezultate oba ova testa u sobama koje imas na ovom forumu - Crysis 1280x1024 high AA off, i 1680x1050 high AA off.

Poslednja izmena:
Hvala druze. Svuda u temama za divere pominu intro, zato sam tako i pomislio.

Ae kad smo kod Crysis-a, jel moguce da ne radi na mojoj maini u 1280x1024 na najslabijim podesavanjima, ili sam ja blesav?

Mogu da se isprsim jos za ram, ali da menjam grafu ili proc necu...

Ae kad smo kod Crysis-a, jel moguce da ne radi na mojoj maini u 1280x1024 na najslabijim podesavanjima, ili sam ja blesav?

Mogu da se isprsim jos za ram, ali da menjam grafu ili proc necu...

Hehe, dobar ti nick, a gde ti je doktorica Tranzistor :d. I vidim da si veoma muziki talentovan, po potpisu... :p.

Nisi blesav (mada nisam pricao sa tvojim psihicem :D, sto bi rekle Hrvati), mnooogo slaba graficka i za mnogo manje zahtevnije igre (a i procesor ti je slab),a Crysis je najzahtevnija igra...

8600GT klokovana zna da se muci sa ovom igrom u 1024x768 na medium/high, tako da bolje nemoj ni da igras ovu igru na tipa 1024x768 low, jer onda izgleda ruznije od Far Cry-ja, jer grafika je glavni adut ove igre, zli jezici kazu i jedini ;).

Poslednja izmena:
U pravu je zdravko. Kod drugara na x2 4000 i 1G RAM i 8500gt na LOW radi u 1024x768 na 30-35 fps, ali stvarno izgleda ruzno.

Pfff.... Ebes igricu ako je toliko zahtevna...
Dadoh skoro 500 evrica za masinu prosle godine, i sad da ne mogu da odigram igricu... Jaaaaooooo.... Strasno.
Nisam pratio igrice skoro godinu dana, pa ne znam sta de desilo u medjuvremenu...
Recimo odigrao sam COD4, MOHAA, ProStreet... Profi igrice [sem prostreeta], profi podesavanja.... Bez problema.
Ali ovo, iskreno, zabezeknuo sam se...

ali stvarno izgleda ruzno.
Mozda sam ja vanserijski primerak, ali ne igram igricu zbog ne znam ti ja neke nadrk@ne grafike, vec zbog ubijanja vremena i feeling-a... Za grafiku me bas zabole... Ali koliko vidim, mislim citam, svi nesto hvale waaaooo grafika ovakva, ludilo, kidanje... A igrica krsh.
Kad je to postalo primarno da je grafika vaznija od zabave i price same igrice...

Samo budze grafiku, a igrivost nikakva... Prica nikakva, nezanimljiva... Ali zato grafika...

P.S. Tranzistorica uci za ispit kad vec pitas, a za potpis, jel znas ti ko je to?

Ja sam u vreme kad se pojavo Crysis imao s939 i SanDiego 3700 i x1950pro, pa zamenio SanDiega za x2 4200, pa zamenio x1950pro za 8800gt, pa menjao celu s939 platformu i uzeo C2D 8200 i plocu i memoriju i tek sad to izgleda pristojno. Koliko sam para puk'o ... A stvarno , grafika je je najveci kvalitet igre - sve ostalo je prosek. Upgrade, upgrade i upgrade i tome nikad kraja... A sve zbog igara.

@ 1965 -ko te tera na upgrade?!
mene tacno zabole za grafiku ako su ostale stvari zapostavljene... stvarno ne vidim neki povod da menjam x1950xt u daljoj buducnosti... danas planiram da skinem Crysis demo i vidim svojim ocima o cemu se radi, ipak sumnjam da cu videti bilo sta zanimljivo... dobre igre na PC-u su polako pocele da nestaju ili sam ja ipak malo ostarijo... sta god da je u pitanju 500e ni u snu mi ne pada na pamet da dam za neku graficku kad znam da isto toliko mogu da se zabavim na Yahoo> Games ili nekom slicnom sajtu...

Crysis ima dobru grafiku to je odavno sazvakano, ali je sasvim dobra pucacina.Ko je voleo Far Cry, volece i ovo.

Zar Crysis-u nije dovoljna već jedna otvorena tema :wall:

Shkabo Maestro, podzemni ko metro ;)

P.S. Tema ne da je otisla u off, nego... I ja se ovom prilikom izvinjavam zbog toga.

Poslednja izmena:
Vrh Dno