Šta je novo?

Crysis [FAQ & MOD]

Meni sa ovim cudom ovo izgleda kao sasvim nova igra. :)

E koliko leti ona palma u eksploziji na 3:45. :smoke:

Poslednja izmena:
Ove varnice izgledaju malo komično ali su zato eksplozije...WOW! Moram ovo da probam, jel može bez Physxa? :p

Crysis nikada nije i nikada nece koristity Physx. Imaju svoj interni physics engine.

[inace neznam dal ste primetili ali varnice mogu da se sudaraju medjusobno, sa objektima, a vetar i proletanje raketa utice na njihovo kretanje takodje :D Crysis engine > ALL]

Delovi ovog snimka izgledaju neverovatno! Explozija na 2:50 = win
[youtube]WTFQp625FqI[/youtube]

Ko ce ponovo da instalira Crysis a? :D :D Imate link za download particle mod-a u opisu YT snimka.

Kako se instalira ovaj mod?

zz_Chaos6.pak kopiraj u folder Game, a system.cfg kopiraj u osnovni Crysis folder.

zna on to, bio je ati-jevski sarkastican.

U svakom slucaju , zelim im da uspeju da kulminiraju u komerzijalizaciji novog engine-a. Zasluzuju to daleko iznad ostalih.

Slažem se, definitivno su zaslužili.

BTW ovaj mod je super, svaka čast tvorcu :D, moraću da probam. (ili možda ipak ne, pošto imam "samo" 4850 :) )

Ma dajte... Pa ovo je preterano. Lepo izgleda, ali preterali su sa partiklima i eksplozijama. Negde na pola puta bi bilo ok...

Jeste preterano, kad pogadjas korejca iz njega samo siklja krv ko iz smrka.:D Malo da se koriguje ovaj mod i moze da se dobije extra efekat.

posto sam ja "krizu" poceo da igram prvi put pre 2 dana, zanima me da li ove modove mogu sada da instaliram i da mi igra izgleda kao prikazano ili su oni zasebni i nemaju veze sa originalnim misijama?

ako je moguce, koja kombinacija modova je ok za moju masinu iz potpisa

pozdrav

Mozes instalirati ako oces najnoviju verziju CCC moda, malo oprimizuje grafiku, dodaje Time of Day i nove AI modove za neprijatelje.

Al nije ti bitno previse, dobar je Crysis i bez modova. Ovaj particle mod mozes staviti makar da isprobas :)

a koliko kolje resurse? :smoke: ili je zahtevnost slicna,u sta sumnjam.

Ne povecava zahtevnost, radi stavise malo bolje nego orginalni crysis.

Inace bedak, skinuo sam Crisis i prepun je unpack errora za vreme instalacije. Moram ponovo da skidam... :wall:

ubacio sam ovaj mod ali nema krvi:smoke: a i grafika je cudna skroz ali to je jer se lifesis nije skroz uklonio:smoke: verovatno pasce uninstall a onda cu moci da kazem sta mislim o modu.. ovako mi je fps bio oko 25 sa konf iz prof a pre dok sam obrtao na haj i 1680x1050 2XAA prosek 45 sa oc graf. verovatno repovi real lifesisa obaraju fps ovako..

hvala ;)
nadjoh sinoc na netu verziju 2.21 ali kad instaliram u kompletu sa ToD onda nece da ucita zadnji "save" :( kad skinem ToD radi ok.

koliko ToD poboljsava sliku, bez njega izgleda skroz ok (LVL4).

Ma dajte... Pa ovo je preterano. Lepo izgleda, ali preterali su sa partiklima i eksplozijama. Negde na pola puta bi bilo ok...

jesu preterali ali ko je vec presao krizu moze malo da se zeza sa ovim modom,neko kaze da optimizuje malo grafiku-da li se samo meni cini da je mozda ta optimizacija posledica stavljanja planinskih vrhova i vegetacije u medium??:wall: ili odavno nisam igrao krizu.. nekako mi nije uverljivo kao ranije,a do skoro sam igrao warhead po malo i cini mi se da je planinska vegetacija mnogo losije odradjena ovde:-devil-: probajte bas me zanima,jeste da u podesavanjim stoji ukljucen i aa i najvisa rez i haj sve ali nije mi ovako delovalo ranije. ako lupam onda me ispravite.

Filmic je brutal...

Stvarno jedan od najboljih DOF efekata koje sam video u video igrama.

http://gamingbolt.com/2010/05/20/new-cryengine-2-project-will-blow-you-away-visually/?pid=66

We got our hands on some screens for what looks like a custom map for Crysis which is going to be developed using CryEngine 2. This project is being developed by a modder who is known as “MadMaximus83″. Judging by the screens, the map will most likely be set in a fantasy world and it surely does look astonishing. According to the info we have there is also a new trailer in works.

crysis_2_6.jpg

crysis_2_3.jpg

crysis_2_4.jpg

crysis_2_9.jpg

Crysis___Game_Environment___20_by_MadMaximus83.jpg

Crysis___Game_Environment___30_by_MadMaximus83.jpg

Crysis___Game_Environment___20_by_MadMaximus83.jpg

http://madmaximus83.deviantart.com/gallery/?25304347#Videogame-Environments-Realtime-3D

Predivno, a ja bih mod nazvao "nomad" in the wanderland :p.

Ovi ljudi nisu normalni kako rade... Da sam u nekom od tih timova, samo bih kupio ovakve likove. Mejl, pitanje - hoćeš da radiš za nas, ajde koliko para...

PREDATOR - THE HEAT OF THE JUNGLE MOD FOR CRYSIS HAS BEED RELEASED!!!
- http://www.moddb.com/mods/predator-the-heat-of-the-jungle

PREDATOR - THE HEAT OF THE JUNGLE
A small group of commandos, on a mission in a Central American jungle, are sent by the CIA to rescue captured airmen from Guerillas. But it's not the armed terrorists which are the problem. Something hidden in the jungle, something invisible to the naked eye, something not of this earth is the problem. As Dutch and his men head back to transport, they are slowly targeted one by one.

Download- http://hotfile.com/dl/47017491/a3e3af7/Predator.The.Heat.Of.The.Jungle.alpha.v0.3.zip.html

Poslednja izmena:
^ jel to single ili multiplayer mod? Also, da li moze da se igra sa Crysis Warhead-om?

Nazad
Vrh Dno