Šta je novo?

Crysis demo beta za dl... [fake]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prakticno je manje vise sve poznato. Svaka nova igra AAA klase pored toga sto je zeljno iscekivana, sluzi i za promociju novog, brzeg hardvera, i kao po pravilu, na svemu do tada sto je izaslo, prakticno se igra muci. Sta se onda desava? Potrosacka populacija odreshi kesu zarad boljeg uzitka i kupuje. Mislis li ti da se oni obaziru na to da neko nece ili ne moze da kupi ovo ili ono? Njih takvi ne interesuju, jer od njih oni ne zive. Koliko god bilo razumnih, onih koji nece po svaku cenu potrositi poslednji dinar na hardver, uvek ce biti sasvim dovoljan broj onih koji ce to uraditi. To pravilo vec godinama se vrti, i to je recept koji ce se primenjivati i dalje. Nikakvih iznenadjenja nece biti, nece Crysis biti ta igra koja ce, o gle cuda, raditi perfektno na nekom tamo hardveru koji je bio hit pre 8 meseci. Budi siguran u to.

Sto je najgore 99% na zalost si u pravu.Ko moze moci ce,oni ostali ce moci samo da pricaju o tome i da mastaju.J_bi ga.Surova je ova realnost.Pozdrav.Sve najbolje.

Ja se samo nadam da ce moci da se potera na XP-u i dx9 kartici, u tom slucaju mi ne treba sva ta fensi fizika i bljestavilo, mislim da ce se videti sasvim dobro ko, gde i sta. Isti slucaj je bio i sa dx8 i dx9 karticama i igrama...pa cod2 sam bolje igrao sa 9200 nego sa 9550, jeste da im uniforme nisu ile naborane, i da im se nisu videle dlacice po licu, ali ugodjaj je bio sasvim pristojan, cak sta vise...

Pa jel neko otkrio sta se nalazi iza onih 1.5gb:p

Poslednja izmena:
shala za GTO je bila jer sam do pre dvadeset dana imao 7950 GT iako su me svi nagovarali da kupim GTO...

I moram sad malo da bockam:D

A ispod tih 1.5 gb se verovatno krije power point prezentacija na kojoj kazu YOU ARE PRZENICA shto milsite da je ovo ORIDJINALE DEMO:D:D:D

crva nije ni bilo

thread_dot_hot_lock.gif

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno