Šta je novo?

Crysis Benchmark CPU/GPU [HIGH]

@Zdravko:nisam ja Bane87 nego DAS :)

@Bane87: Pa cisto da vidimo da li ima razlikekad se meri iz bat fajla.

Poslednja izmena:

Jes vala :d, nego sam pogledao dole u tvom postu koji sam citirao u prethodnoj poruci gde se obracas banetu pa sam pomesao... pica :-devil-:.

Poslednja izmena:
Evo i mog skora sa ubogim Amd-om...

Prilozi

• craysis-2.jpg
    craysis-2.jpg
    72.7 KB · Pregleda: 97

Rekao je da testiras bat fajlom jer ima odredjene razlike u rezultatu. U bat fajlu je vreme dana 8h, a u ovom alatu za testiranje 9h i to daje oko 0,5fps vise sa ovim alatom za testiranje. ko nece da ga instalira i koristi neka promeni u fajlu
C:\Program Files\Electronic Arts\Crytek\Crysis\Game\Config\benchmark_gpu.cfg
liniju demo_time_of_day = 8 u demo_time_of_day = 9

Poslednja izmena:
@Hector Ruiz: Jel ta tvoja kartica ona sa Zalmanom (700 proc/950 memara)?
Taman sam hteo da je qpim, ali se zale ljudi po netu da je nestabilna pri jakom opterecenju, kako radi kod tebe?
Pozdrav

GPU na 780
Shader 1850
Memory 1000

Prilozi

• Capture-1.jpg
    Capture-1.jpg
    116.6 KB · Pregleda: 95
Moja je sa Zalmanom Al-Cu, fabricki klokovi 700-920, i prezadovoljan sam sa njom, jedini problem je sto se kuler cini mi se uvek vrti na 30% mada i tako prolazi Craysis loop. Vrteo sam sat vremena na ovim klokovima.

Prilozi

• 8800gt.JPG
    8800gt.JPG
    411.6 KB · Pregleda: 94
Kao sto vidis imam instaliran Gamer HUD kojim sa podigao voltazu na 1.2 bez problema igram craysis na ovim taktovima.

Hectore, jel' te mrzi da oboris kartu na 700/2000Mhz i da postujes rezultat? bas me interesuje koliko procesor utice na performanse u igrama. i na koliko drzis tog X2 6000+? ovo me bas interesuje!

Hectore, jel' te mrzi da oboris kartu na 700/2000Mhz i da postujes rezultat? bas me interesuje koliko procesor utice na performanse u igrama. i na koliko drzis tog X2 6000+? ovo me bas interesuje!

CPU na 3300MHz grafika: GPU-700-1715-2000

Prilozi

• Capture-1.jpg
    Capture-1.jpg
    72.7 KB · Pregleda: 85
neverovatno! imas za oko 1fps vise od mene, a jos ti SP rade sporije od mojih. moju su povezani sa klokom ostatka cipa i rade na 1750Mhz. zaista cudno...jos ce da ispadne da je X2 na 3.3Ghz brzi od mog Pentiuma na 3.2Ghz...
u svakom slucaju, hvala za test :)

Poslednja izmena:
neverovatno! imas za oko 1fps vise od mene, a jos ti SP rade sporije od mojih. moju su povezani sa klokom ostatka cipa i rade na 1750Mhz. zaista cudno...jos ce da ispadne da je X2 na 3.3Ghz brzi od mog Pentiuma na 3.2Ghz...
u svakom slucaju, hvala za test :)

Garantovano mu taktovi grafike nisu ti koje je naveo.

To ne moze biti sa 700/1715/2000. Ja sam sa 700/1836/2000 uspeo dobiti 44.5fps, a sa 700/1750(sto bude oko 1715)/2000 oko 42,5.

Nije li bese on govorio kako mu GPU radi na 780?
jedino ako utice verzija drajvera da radi tih 5-6% brze, pise det. 174.xx

Inace procesori ovde jako malo uticu. vec jedan 6000+ ili C2D na 2.66Ghz imaju i vise nego dovoljno "snage". O tome smo vec raspravljali.

Poslednja izmena:
To za procesor sam i ja mislio,ali kako onda Bane87 na Quad-u ima 49 sa manjim clockovima grafike od mojih recimo?
Zato sam ga ja i zamolio da odradi preko .bat fajla da vidimo dal ce dobiti isto.

Poslednja izmena:
^
Bane nije provrteo onaj .bat iz igre nego neki 2. test, a to je potpuno 2. stvar izgleda.
@GoranM:
ako pazljivije pogledas, ja sam mu rekao da downclockuje kartu na 700/2000Mhz (misleci da pritom SP ostanu vezani, ali nema veze za 35Mhz) i da postuje rez. ispalo je da sa (za nijansu) sporijom kartom ima vise od mene, dakle navodno se vadi na proc sto je sumanuto...
bah...nije ni bitno...

^
Bane nije provrteo onaj .bat iz igre nego neki 2. test, a to je potpuno 2. stvar izgleda.
@GoranM:
ako pazljivije pogledas, ja sam mu rekao da downclockuje kartu na 700/2000Mhz (misleci da pritom SP ostanu vezani, ali nema veze za 35Mhz) i da postuje rez. ispalo je da sa (za nijansu) sporijom kartom ima vise od mene, dakle navodno se vadi na proc sto je sumanuto...
bah...nije ni bitno...

Dobro, znaci zakljucak je da je X2 6000+ @3,3GHz (a verovatno i na def) dovoljna "podrska" grafickoj (odnosno da ne bude usko grlo procesor), kao i bilo koji C2Duo > recimo 2,6GHz u Crysisu.
Nista novo.

I nije se on nista vadio na procesor, kada je rekao "ubogi Athlon", to je bilo ironicno, barem sam ja tako shvatio ;).

Poslednja izmena:
Poslednji test sam odradio bas kao sto sam i naveo u poslednjoj poruci. Skinite nojive drajvere pa okacite vase skorove da vidimo koliki je dobitak.

Poz, moze li neko da okaci default "high" cvars folder, moj sam previse modovao da bi mogao da poredim rezultate, thx :)

Poslednji test sam odradio bas kao sto sam i naveo u poslednjoj poruci. Skinite nojive drajvere pa okacite vase skorove da vidimo koliki je dobitak.

ja i ne znam kolji su poslednji drajveri za 8800GT. ali dzabe mi sada novi drajveri kada sam deinstalirao igru :( ali dobro, moze neko sa slicnom masinom kao sto je moja da proba sa novim drajverima da provrti .bat...

ja i ne znam kolji su poslednji drajveri za 8800GT. ali dzabe mi sada novi drajveri kada sam deinstalirao igru :( ali dobro, moze neko sa slicnom masinom kao sto je moja da proba sa novim drajverima da provrti .bat...

evo skidam 174.12 pa cu videti sa pola sata.

Poslednja izmena:
imas default na disku od igre samo ga prekopiraj preko tog modovanog

Thx, mislio sam da tu moze biti problem jer sa 1.1 patchom ima razlike.I motion blur je podesen na high (posto su to ubacili u meni igre).U svakom slucaju, evo nesto na brzaka.
Procesor na 3GHz, a grafa 750/1650/2100 MHz.
crysis01.jpg

Thx, mislio sam da tu moze biti problem jer sa 1.1 patchom ima razlike.I motion blur je podesen na high (posto su to ubacili u meni igre).U svakom slucaju, evo nesto na brzaka.
Procesor na 3GHz, a grafa 750/1650/2100 MHz.
Pogledajte prilog 34065

Ok, to je standardnih 45-46 avg fps.
Nego sto ti je min fps ovako mali ?

LoL, sad tek videh :D I to na istom frejmu i ista brojka u sva tri prolaza.Ko zna, svasta mi radi u pozadini, emule,kasperski, i tako to...moze da bude svasta.Ili neki glitch, ko ce ga znati.

LoL, sad tek videh :D I to na istom frejmu i ista brojka u sva tri prolaza.Ko zna, svasta mi radi u pozadini, emule,kasperski, i tako to...moze da bude svasta.Ili neki glitch, ko ce ga znati.

Pa ako ti na samo jednom mestu padne fps, onda je to normalna pojava sa ovim benchmarkom :type:.

Nem' pojma...a i nesto se ne sekiram :D Ovaj Inno3D radi ko zmaj a i hladan je ko zmiche :p

Nazad
Vrh Dno