Šta je novo?

Crysis 2 (za zlokone)

Bob Marli

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
22.09.2009
Poena
349
Evo stize info oko Crysis 2.
Inace igra izlazi 2011, znaci nacekacemo se jos dosta.

4244.jpg

http://news.vgchartz.com/news.php?id=6802

NEsto se Nomad ugojio. 🙂

Vazno da je tema napravljena godinu dana ranije 🙂

Vazno da je tema napravljena godinu dana ranije 🙂

Napravljena je onda kada su se pojavili prvi pravi podatci oko same igre, a ne samo oko Cryengine-a 3.
Da si isao u PC sobu video bi da tema postoji pola godine. :eyebrows:

Gledajte i neverujte sta nam donose Crytek genijlaci na konzole! :Klanjanje:Klanjanje:Klanjanje

[YOUTUBE]<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/6RK-2pohPeQ&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/6RK-2pohPeQ&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>[/YOUTUBE]

Sjajno izgleda.. pozajmices mi xbox za ovo 🙂

Advanced A.I. koji se sakriva pored eksplozivnog bureta 😀.

Smejte se, smejte, ovo ce da objasni mnoge stvari.
Jedva cekam neki ingame trailer. 🙂

Novi GOTY na pomolu 😛

ima novi Video DEMO na gametrailers-u i zaista izgleda FASCINATNO! 🙂 🙂 🙂

Tech demo izgleda odlicno.

Valjda ce pustiti neki direct feed 720p gameplay... Onda cemo videti na cemu smo. 🙂

Što bi se reklo, GOTY meseca novembra :d

Poslednja izmena:
Ima KZ2 bolje efekte, i izgleda 'filmskije', ali mora se uzeti u obzir da ce Crysis 2 verovatno imati dosta otvorenije nivoe, plus sto je verovatno dosta stvari unistivo, a tu je i real-time osvetljenje...

Kako ima? Recimo da oboris neku banderu i da njena svetlost kako pada obasjava sve oko sebe, a onda i beton.. to je za mene real-time osvetljenje, a to ne mozemo da testiramo u KZ2 jer je to neizvodljivo... ne znam na koje ti mislis..

Valjda je mislio na global illumination.

Kako ima? Recimo da oboris neku banderu i da njena svetlost kako pada obasjava sve oko sebe, a onda i beton.. to je za mene real-time osvetljenje, a to ne mozemo da testiramo u KZ2 jer je to neizvodljivo... ne znam na koje ti mislis..

Pa ako oboris banderu, onda ona nema struje, pa ne moze da osvetljava... 😛 😛 :d

Lozacu, svetlo ne dolazi samo iz bandera. 😀

Uzmi bilo koju pusku, idi do nekog mracnog ugla i pocni da pucas.

Bez glupiranja, dao sam primer.. 🙂 Jel me lozis za puske? Pa to postoji od Quake 1 🙂 Otkad je to real-time osvetljenje..

Svetlo iz izvora (puske) pada na povrsinu... Isto to radi i svetlo iz bandere. 🙂

Ista stvar, drugi izvor...

Uostalom, ako uzmes da sevas nekog nesrecnika na 150m koji je okrenut prema mracnom zidu, videces kako se senka stvara iza njega zavisno od toga kako koristi oruzje... 🙂

Pa lako je tvrditi da je tako, otkud znas da je tako kad ne mozes to da izvedes 🙂 Sve je staticno, osim one zgrade koja skriptovano pada..

Sta bre ne mozes da izvedes? 🙂

Kakve sada veze ima mogucnost unistavanja necega sa osvetljenjem? 🙂

O boze.. pa kako nema? Koja je poenta real-time osvetljena ako ne mozes da ga vidis/iskusis tokom igranja?

Džabe sav eye candy ako bude imao šuplju priču i krš napucavanje kao i prvi deo.

Uostalom, ako uzmes da sevas nekog nesrecnika na 150m koji je okrenut prema mracnom zidu, videces kako se senka stvara iza njega zavisno od toga kako koristi oruzje... 🙂

Ok, to stoji.. ali ne bih bas to podveo pod real-time osvetljenje, znas vrlo dobro da mnogo vise od toga treba da se desava..

Džabe sav eye candy ako bude imao šuplju priču i krš napucavanje kao i prvi deo.

Vala bas.. nisam mogao da se nakanim prvi nivo da zavrsim, koliko god su one 'mocji' delovale dobro na papiru.. nekako je sve to bas suplje bilo..

Krs napucavanje? :d

Boris Lozac je napisao(la):
O boze.. pa kako nema? Koja je poenta real-time osvetljena ako ne mozes da ga vidis/iskusis tokom igranja?

Pojasni mi tacno na koji nacin unistavanje zgrada ima veze sa osvetljenjem. Nisam siguran da kapiram o cemu pricas.

Ok, to stoji.. ali ne bih bas to podveo pod real-time osvetljenje, znas vrlo dobro da mnogo vise od toga treba da se desava..

Ajde objasni ti na sta si mislio. Da nije global ilumination mozda, kao sto je G@W rekao?

Ne znam, bolje ti meni da objasnis jer si upuceniji... ja prevodim u bukvalnom smislu reci. Za mene je real-time recimo promena doba dana u toku igranja, mogucnost gasenja izvora svetlosti (pucanje u bandere i ostale svetiljke), odnosno bilo sta sto menja staticko i predefinisano osvetljenje nivoa.. Nisam mislio konkretno na unistavanje zgrada, vec time sto nesto unistis, da se sa njim promeni i osvetljenje, kao recimo pomenuta bandera..

Ovo "promena doba dana u toku igranja" je nesto sto bi spalo pod global ilumination i to Killzone 2 nema, dok ovoga ostalog ima. 🙂

Nazad
Vrh Dno