Šta je novo?

Crysis 2 'Maxing Out' the PS3

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
^jeli ?
neka informacije iz preve ruke od Cryteka ? :D

Jel si ti video neku igru na PS3 ? :) Pa u svakom zanru postoji jedna koja josh uvek ima bolju grafiku nego na PCu, na kome je Crysis jedini. Ako pod grafikom podrazumevash velichinu tekstura, onda je tema promashena.

A tek ako bi uporedili sa PCjem koji ima 256+256 rama :d:d

Molim te, ali MOLIM TE, prekini da bacas ovakve komentare samo da bi ispao upravu. Vec godinama pricas jednu te istu pricu kako je sve sto je na PS-u svetlosnim godinama bolje (to je bilo ranije, sad je "samo" bolje) nego bilo sta na PC-u itd. ...

Video sam i igrao skoro sve najakuelnije ekskluzive za PS3. Pogledao sam i sve demoe igara koji su u najavi. I dalje se primecuje koricenje raznoraznih trikova i "zaobliznica". Opet kazem, to je NEBITNO ako je igra tako zamisljena i DRAGO mi je sto ima doboljno kreativnih progamera koji znaju da se dovijaju ali nemoj vise lupetati da je to svemocna platforma!

Ogranicenja postoje i uvek ce postojati samo je pitanje gde ces da "iseces" da bi nesto drugo "zakrpio". Valjda ces to shvatiti jednom...

Pa vecina najjachih PS3 igara ima realno osvetljenje, dok X360 recimo nema ni jednu jedinu, pa neki opet porede PS3 i X360 :) PC naravno da moze da ima shta hoce kad mu je kvalitet komponenata ispod dna, pa za 100e sad mozesh da kupish duplo jachu grafichku od PS3, ali je u stvar u tome da PC mora da bude bar duplo jachi da bi pustio ono shto PS3 pushta + da neko uopshte napravi igru kao shto je Gran Turismo, Uncharted, Killzone. Crysis se posle toliko godina pominje kao reper grafike na PCu, a to mora neshto da znachi :)

Poslednja izmena:
Ohoho, pa ovde se brišu komentari kako se kome svidi sada? Užasno ste nekulturni, želim vam da vam neko zabije prst u usta dok pričate sa njim. Toliko.

Ovaj deo foruma je postao potpuno nepodnošljiv.

Pa vecina najjachih PS3 igara ima realno osvetljenje, dok X360 recimo nema ni jednu jedinu, pa neki opet porede PS3 i X360 :) PC naravno da moze da ima shta hoce kad mu je kvalitet komponenata ispod dna, pa za 100e sad mozesh da kupish duplo jachu grafichku od PS3, ali je u stvar u tome da PC mora da bude bar duplo jachi da bi pustio ono shto PS3 pushta + da neko uopshte napravi igru kao shto je Gran Turismo, Uncharted, Killzone. Crysis se posle toliko godina pominje kao reper grafike na PCu, a to mora neshto da znachi :)

Izvini, sta je realno osvetljenje? Imas recimo, Fable2. Njegov light engine je vrlo zahtevan i "realan".
Kako mozes da budes tako "naivan" da smatras da je to iskljucivo vezano za ps3 hw? :)

2. Prekini da poredis ps3 i PC. Za cell je potreban jaaaako komplikovan pristup programiranju. Ako uzmemo KZ2 za primer ja nisam siguran da danasnji PC (a mozda i slabiji) ne bi mogao da izgura taj engine. Nemoj da mi postavljas pitanje u fazonu "pa sto onda nije izasao na PC-u ili takve igre nema na pc-u ...."

Ohoho, pa ovde se brišu komentari kako se kome svidi sada? Užasno ste nekulturni, želim vam da vam neko zabije prst u usta dok pričate sa njim. Toliko.

Ovaj deo foruma je postao potpuno nepodnošljiv.

A sta ocekivati u ovakvoj temi? Sam naziv teme je cist flejm.

Ako odeš na neki Porsche forum, videćeš da je 911 brži od GTR... a svi znaju da to nije tako.

Kazem ja :)

Flejm? Kako drugacije bi ti nazvao ovu temu? Levat je lazov, ali nisam znao da je i flejmer :)

Ovdje se iznose misljenja koja veze nemaju sa stvarnoscu. Ovdasnjim PS3 "guruima" predlazem da odu na B3D forum i nauce ponesto. Tamo se sastaju PC/PS3/XBOX developeri. Nemojte preskociti ovu temu - http://forum.beyond3d.com/showthread.php?t=41998

Ovo je najobicniji PR. Sigurno nece reci da ne mogu da iskoriste sve hardverske resurse konzole, kada im od toga, delimicno, zavisi prodaja enginea. ;)

A ako ijedan tim ikada bude izvukao najvise performanse iz PS-a 3, to sigurno nece biti Crytek, vec Naughty Dog.

Nesto nalik na ovo je i EA-ov PR nedavno rekao:
http://www.oxm.co.uk/article.php?id=11181

Da li ovo znaci da je Gears of War 2 nesto najlepse sto ce X360 videti? Nije, jer ce GeoW 3 izgledati bolje od njega.

Poslednja izmena:
Time out!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno