Šta je novo?

Crysis 2 GPU & CPU Performance Test

• Začetnik teme Začetnik teme starac
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Hm... zanimljiv test svakako.
Voleo bih da vidim još neki ovakav tekst, čisto da se potvrde odnosi.

radi li nekome benchamrk kada pokrene iz root-a igre???

Spyre sa Rage3d foruma kaze da ce novi Catalisti popraviti performanse:

Crysis 2 is faster in the drivers I have that you guys don't yet and they fix the annoying HDR/Bloom flickering too. I dunno if they would beat the Nvidia card still as I don't have such a fancy CPU to test with, only a Phenom 2 940.

Ali ovo mi nije jasno? GTX 285 sije i GTX 470?

1920_High.png

Na 6990 ne radi Crossfire C2 trenutno ja sam probao C2 radi ocajno u odnosu na GTX590.

^ Skini 11.3 Catalyst-e, ako je karta još uvek kod tebe. Trebalo bi da sređuje CF u C2.

Ali ovo mi nije jasno? GTX 285 sije i GTX 470?
Imam 285, igram na najvisim setovanjima (malo nabudjenim kroz onaj tweak program) u 1920*1200 i odgovorno tvrdim da se ne moze imati 60+ frejmova. Oko 40 da...

Upravo sam probao sa drugacijim setovanjima - na High igra radi sa cak i vise FPS (ne pada ispod 60 a ide i do 85), a na Very High je oko 55 FPS. Sve mereno Frapsom sacometrijskom metodom...
btw, vizuelno ja razliku izmedju ovih setovanja ni ne primetih.

^This, ja jednostavno nisam primetio gotovo nikakvu razliku izmedju raznih modova iako sam se dosta njakao sa onim tweakerom.

Evo sad gledam uporedjenje kvaliteta slike i very high mi bolje izgleda od extreme, mnogo je ostriji.

Kod mene na Hardcore podesavanjima, ne pada ispod 95fps sa novim pachom za SLI gde rade ravnomerno obe karte, driveri 266.58.

Kako hladiš te dve 480? 🙂

igra je mnoogo kraca nego sto sam mislio,
a sto se tice frejmova iznad 50 je na extreme

Nazad
Vrh Dno