Šta je novo?

Crypton GPS - powered by CT

ZeeGerman

Čuven
Učlanjen(a)
05.01.2002
Poena
725
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 7 7800X3D & DeepCool LS720 WH
Matična ploča
Gigabyte AORUS Elite AX ICE AMD B650
RAM
32GB Corsair Vengeance DDR5-6000 CL30
GPU
PowerColor 7800 XT Hellhound Spectral White
Storage
Samsung 980 PRO 1TB & 2x500GB SSDs
Zvuk
on board
PSU
THERMALTAKE Toughpower GF A3 Snow 850W
Kućište
Lian Li O11 Dynamic EVO RGB
Monitor
DELL 27" VA S2722DGM
Miš & tastatura
Logitech MX Master 3S & Genesis Thor 303
Ostale periferije
Synology DS 220+
Laptop
DELL Latitude 5410
Tablet
Samsung Galaxy Tab S7+
Mobilni telefon
Honor Magic6 Pro
Pametni uređaji
Usisivač!? Jesam učestvovao u diskusiji, ali baš da koristim tako nešto.... :D
Pristup internetu
  1. Optički internet
http://www.mycrypton.com/GPS.aspx?chlngx=sr

ComTrade, nakon televizora, nakon MP3/MP4 plejera, izbacio je i GPS uredjaj.
Crypton LCD televizori mi deluju ok, plejeri deluju kao vecina onoga na nasem trzistu, ali ovo mi deluje interesantno. IGO-ov je software, a mape je radio Contrast.

Vredi li (valja li)?

(edit: izbrisao sam cenu koju videh na CT-ovom sajtu, da ne ispadne reklama)

Poslednja izmena:
Za te pare bolja kupovina su Prestigio i Blaupunkt, ako mozes da dodas vise Mio ili Garmin.

Mio i Garmin su svakako klasa iznad, ali...pricamo o modelu koji deluje (!?) ok, a za, uslovno receno, male pare se prodaje.

Pa za 18800 imas Garmin Nuvi 200 tako da je mala razlika da bi uzimao Crypton.

Pa onaj pdf je cenovnik za januar jer je na sajtu isto jedna cena i za 200w a u pdf-u druga niza.

* Portable All-in-One Crypton navigation system
* 3.5" TFT LCD Touch Panel
* Built-in SiRF Star III GPS chipset
* Embedded active high sensitivity antenna
* Rechargeable Li-Polymer Battery 1250mAh
* Fastest route calculation by 32-bit CPU processor
* Excellent accuracy of GPS positioning
* Extended East Europe Map on 512 MB SD CARD
*

(Albania,Belarus,BosniaHrz,Bulgaria,Croatia,CzechRep,
Estonia,Makedonia,Greece,Hungary,Latvia,Lithuania,
Moldova,Montenegro,Poland,Romania, Serbia,
Slovakia,Slovenia,Turkey,Ukraine)

Mapa je dovoljna za pocetak, a antena je najnovije generacije, ona ista koja se ugradjuje u poznate PDA uredjaje, Igo software govori sam za sebe znaci moguce je da ispadne dobro ... samo jos neki REALITY TEST :p

Meni se čini da je 3,5" premalo za navigaciju, ipak trba videti nešto na tom ekranu dok voziš...

Meni se čini da je 3,5" premalo za navigaciju, ipak trba videti nešto na tom ekranu dok voziš...

Koliki su ostali Garmin, Mio modeli ? u tom rangu ?? to je ipak pomoc a ne sam vozac ;-) mozda da im ugrade dodatak za kontrolu volana pa da i sami okrecu u krivinama hehe

Poslednja izmena:
ne kontam, šta sam ja hteo da kažem: da je ekran mali i da se treba više koncentrisati na gledanje ekrana što može loše uticati na vožnju...

ne kontam, šta sam ja hteo da kažem: da je ekran mali i da se treba više koncentrisati na gledanje ekrana što može loše uticati na vožnju...

ma Ok nisam nista lose mislio ... gledam i ostale modele i otprilike je to velicina ekrana. Ono sam dodao generalno na Crypton ime, ipak ako uredjaj ima te karakteristike verovatno nece biti los, namerno su stavili mape koje ljudi odavde koriste kao INCLUDED, mi, komsije, i letovanja + po koja

Ne znam jesi li ikad koristio GPS, ja sam probao u par voznji i velicina ekrana nije | toliko " bitna " , otprilike se put poznaje a tada kada treba pomoc GPS-a uglavnom se oslanjamo na Audio :).

Ne znam zasto ste ocrnili ovaj uredjaj.
Ja sam ga kupio u BCGroup-u za 16000!
Koristim ga maksimalno, GPS za te pare daje mnogo.
Kruzni tokovi, kalkulacija rute kad skrenes pogresno, cak i ogranicenje brzine po gradu i glavnim putevima..Sve radi!!
A jos uskoro ce biti i update na internetu!! Sta jos treba???

Ne znam zasto ste ocrnili ovaj uredjaj.
Ja sam ga kupio u BCGroup-u za 16000!
Koristim ga maksimalno, GPS za te pare daje mnogo.
Kruzni tokovi, kalkulacija rute kad skrenes pogresno, cak i ogranicenje brzine po gradu i glavnim putevima..Sve radi!!
A jos uskoro ce biti i update na internetu!! Sta jos treba???

Nisu ga ocrnili nego jednostavno ljudi nemaju poverenja u " nedokazan " uredjaj a i malo je " Comtrade " krivac, ako bude ljudi vise kupovalo Crypton TV i GPS i bude ferceralo ok sve ce se promeniti ;) ali AKO i AKO se pokaze

Iskreno da ti kazem i ja razmisljam o Crypton-u od 40 " ili mozda 37 " ... samo da ga poglednem malo ... mada mi i onaj Samsung M87 vrlo lepo " mirise ":p

Poslednja izmena:
3.5" ekran je sasvim dovoljan, u principu najčešće slušaš šta ti uređaj govori, povremeno samo baciš pogled i to je dovoljno...

Vrh Dno