Šta je novo?

CryptLoad - Rapidshare

Samo jedno pitanje vezano za SBB kablovski net (on topic-vezano za rapid:p)..
Da li ovaj provajder obezbedjuje jedinstvene ip ili zajednicke ip adrese, jer (devojka) nema premium akaunt..
Trenutno koristi eunet, ali uskoro bi trebalo da predje na SBB kablovski..A vrlo cesto koristi rapid, pa da zna sta da radi...(da li da se prebacuje ili da ostaje na adsl-u).
I jos jedno pitanje:
Da li ce moci da podeli protok na 2 kompjutera?
SBB ima jedinstvene IP (koliko je meni poznato)
Moze da podeli protok na 2 kompa sa nekim odgovarajucim ruterom ili npr da joj prvi komp bude gateway.
poz

Poslednja izmena:
I ja imam probleme da podesim cryptoload. Naime, ukljucio sam do prvog brzinu neta na 16mbit/sec i posto imam i rapid share nalog, kao premium user, on na premium nalogu skida fajlove i do 2mbit/sec. Preko ovog cryptoloada, meni brzina ide 80kbit/sek? Napominjem da imam ruter HUAWEI SMARTTAX MT882 . Moze li neko da da objasnjenje kako da podesim da mi skida normalnom brzinom i da nema duzeg cekanja izmedju dva downloada? Svi nesto napisu, ali jednostavno, koliko vidim, ovde pola od njih koji koriste cryptoload, imaju probleme sa skidanjem fajlova...

Ja sam probao jDownloader u kombinaciji sa externim reseterom za MT882 i to radi. Nema dužeg čekanja (oko ~1min.) Trenutno sam opet na premiumu. Ova varijata bi verovatno radila i na CL-u.

Znam samo ako na premiumu imaš problema sa čekanjem obično ti nije setovan direct download na rapidshare nalogu. Druga stvar ne postoji sem da ti je neko josh usnifovao account i sad skida sa tvojom shifrom. Ovo se da videti u log fajlovima na RS-u.

Ma meni na premium nalogu ide do 2mbita/sek, ali na cryptoloadu nije presao 200kbit/sek...Znaci, da li ima nekog podesavanja u vezi brzine? Ja kuci imam 16mbita, a na poslu 1mbit...Na poslu mi skida oko 100k, a kuci 200 iako mi je brzina kuci veca 16x nego na poslu

slucajno sam naleteo na jedan sajt koji daje premium akaunte za dzabe...
naime sta treba... registrujete se na sajt
http://PremiumForFree.com/index.php?referral=558386 i posle toga
trebate da se registrujete na forum i jos 2 sajta po izboru imate
listu sajtova i kad sve zavrsite potrebno je da skupite 5 osoba preko vaseg
linka koje takodje moraju da ispune sve uslove registracije i za tih 5 osoba vi
imate mesec dana premiuma... vredi probati nista se ne gubi

slucajno sam naleteo na jedan sajt koji daje premium akaunte za dzabe...
naime sta treba... registrujete se na sajt
http://PremiumForFree.com/index.php?referral=558386 i posle toga
trebate da se registrujete na forum i jos 2 sajta po izboru imate
listu sajtova i kad sve zavrsite potrebno je da skupite 5 osoba preko vaseg
linka koje takodje moraju da ispune sve uslove registracije i za tih 5 osoba vi
imate mesec dana premiuma... vredi probati nista se ne gubi
A ubacio si svoj referral odma'? ;)

Kako da namestim rekonekciju putem WLAN-a ?
Sve lepo radi kad je direktno povezan s kompom router, al ovako nece...

Criyptload lepo radi sa brzinom oko 200 kb/s ALI svaki fajl pukne na max 70% i to sa ADSL PTT i to u toku celog dana nijedan fajl nije zavrsio ni sa rapida ni sa megauploada.Dok sa drugog naloga sa ADSL telekom sve radi dobro od ponoci do 9 ujutro i samo tada dok na ostalom vremenu isto puca download sa cryptoload,torenti i news lecher rade normalno! na oba provajdera

Mislim da je ovde u pitanju da nam provajderi guse download zato sto je osnovni bandwit ostao isti ,a brzina u zadnjih godinu dana povecana dolazna 4 x !:wall:

Pingovi preko ptt adsl su preko 100 ms prema bilo kojopj adresi:wall::wall::wall:

Ma meni na premium nalogu ide do 2mbita/sek, ali na cryptoloadu nije presao 200kbit/sek...Znaci, da li ima nekog podesavanja u vezi brzine? Ja kuci imam 16mbita, a na poslu 1mbit...Na poslu mi skida oko 100k, a kuci 200 iako mi je brzina kuci veca 16x nego na poslu

Rapid je ogranicio max brzinu skidanja po fajlu na 2Mbita/s:p

Poslednja izmena od urednika:
Jel moze neko da mi ispishe code za TPLINK TLR 402 M
kao i ostala setovanja za CryptLoad, jel opako trokira :| + ucitava kao i svima 15 min ...

Jel moze neki mali link sa tutoriajlima za pocetak koristenja Cryptloadera. Kako se korsiti za rapid share, postavke za router...
Puno hvala! :)

Citiram korisnika: vlawyer Pogledaj poruku
Jesi li prebacio reconnect na activated u glavnom prozoru ?

Ajde da budem precizan:

Znači kod mene stoji u ovom folderu tačno:
\CryptLoad_1.1.5\router\RouterControl

Fajl je ispod.

Atačment 43799

Kod mene sve funkcioniše. Ono što radi jeste rekonektovanje modema da bi dobio novi IP, a onda nastavi download sa RS bez čekanja od 15 min.

Hvala covece, neznas kolko sam se mucio sa ovim problemom veliko HVALA.

Danas citav dan imam problema sa CL i RS-om.
Free user, brzina mi ne prelazi preko 30 kbps ( kao free useru oduvek mi je brzina bila 80-90 kbps ) ali nije stabilna vec varira od 10-30 pa padne na 5 - 4 - 3 - 2 - 1 i onda zabode na 0 par sekundi pa skoci na 20 itd itd
U cemu je problem? RS danas zeza ili je nesto drugo u pitanju ?

Vrh Dno