Panzer Meyer
Slavan
- Učlanjen(a)
- 01.10.2007
- Poena
- 320
@zoka
Idi na http://cryptload.info/clr/ tamo imas upustvo kako napraviti clr.
Idi na http://cryptload.info/clr/ tamo imas upustvo kako napraviti clr.
probao sam , ranije, neradi dl...
Na Sezamu se adresa menja (pretpostavljam) ako je neko u vreme dok ste diskonektovani dobio vašu staru adresu. Ako ne, može se desiti da opet dobijete istu IP adresu. Preko dana je najčešće dovoljno diskonektovati se i opet konektovati, ali noću može da se desi da i po 5 ili 10 minuta dobijate uvek isti IP, pretpostavljam zato jer je mnogo manji broj ljudi koji uspostavljaju konekciju. Verovatno su slobodne adrese poređane kao na nekom steku pa prvi koji se konektuje dobije onu prvu slobodnu, a na njeno mesto dođe sledeća. Ako se niko nije konektovao onda vaša stara adresa stoji na vrhu i opet će vama zapasti kad se konektujete.kod mog providera (eunet) se nemenja ip adresa rekonektovanjem ( restartom, gasenjem rutera i sl.), menja se ako prilikom pucanja veze postoji slobodna ip adresa, sto se vrlo retko desava. ima li resenja?
Imam isti problem:
Your IP address **.***.***.*** is already downloading a file. Please wait until the download is completed.
Inace, koristim kablovski internet preko Ikom-a, i juce sam ga uveo.... Da li je neko ima slican problem...?
He..citirah sebe.
Nisam napomenuo da mi izbacuje ovu poruku iako nisam ukljucio nikakav download preko rapid-a....!
Do sada sam uspeo da skinem samo jedan file...i to uz ogromnu muku.. Dakle, dolazim do zakljucka da je skidanje moguce, ali i dalje ne razumem cinjenicu zasto mi izbacuje ovu poruku bez razloga-Da li preko kablovskog interneta, korisnici imaju duplirane ip adrese?! I ukoliko je to tacno, kako i da li imam prava da trazim svoju ip adresu...!?
Ako si kod Ikoma odmah se uhvati za glavu i plači:d ili što pre menjaj provajdera...To ti izlazi iz razloga jer kod ikoma nekoliko usera(ko zna koliko)deli jednu IP-adresu,to znam sigurno jer devojka je bila kod Ikoma i još jedan drugar,i znam da kad sam ih zvao na neke sajtove da nisu mogli da se reguju i dobijali su istu poruku...Tako da,menjaj provajdera ili se navikni na to:wave:
...btw. upravo se borim sa 'kolegama', da bih skinuo 2mb, sa rapida!! Eto....
Možda da probaš TOR.
Nemam pojma da li može da ti pomogne, ali vredi probati. Gore link ti je sa detaljnim objašnjenjem - a u prostoj varijanti: sva komunikacija se maskira kroz mrežu računara tako da tvoj zahtev nekom sajtu ide preko nekog tamo NN računara.
Ovo je više security projekat, a da li RS može da se prevari - nemam pojma - probaj.
Teoretski neće tvoj IP tražiti fajl nego neki tamo ...
Sto se tice TOR-a, nisam uspeo da skinem jos uvek nista... Uspeva da mi 'promeni' ip, medjutim, ili nisam ima srece ili mozda ne radi.
*Inace, samo koriscenje TOR-a, jako opterecuje konekciju...dakle, da bih otvorio bilo koju stranicu, potrebno je da malo pricekam... Pa sam ga za sada izbrisao.-ali ostavio sam instalaciju, jer kontam da bi to moglo da se podesi...za sta trenutno nemam vremena, pa prvom prilikom..
.
A jel uspeo neko da podesi Crypt Load za ruter TP Link 8811 i provajdera PTT? Ja nikako ne uspevam. Skinuo sam clr fajl za moj ruter i ukljucio reconnect ali "ne pomaga". Kao se rekonektuje ali dzaba, o5 ceka 15 min. Kad resetujem ruter manuelno (cuveno dugmence) onda radi kako treba.
ajde neko neka mi pomogne kako da napravim da ne cekam 15 min na rapidu. Imam telekom rauter i 192.168.1.2 IP adresu. Na crypload situ sam skinuo onaj file za moj modem i stavio ga u Router Control i dalje nece da mi radi. opet cekam 15 min..
Dejan2006 kako si ti popravio tvoj Crypload? Ja imam 1.16 verziju
Prekopiraj taj fajl u RouterControl (nalazi se u folderu router). Pokreni Crypload i idi u Settings pa na karticu Router. Imaš u 30 postu kako izgledajuju moja podešavanja. Znači ti stavi tvoju IP adresu(192.168.1.2),Username i Password i izaberi odgovarajući ruter. Ostalo kako je prikazano na slici. Kao što sam napisao u prethodnom postu krenuće da odbrojava od 900 sekundi. Doćiće do 850 i resetovaće ti ruter. Ovo sigurno radi jer je probano na još dva računara.
Probaj pa javi da li radi.
:wave:
Sa radoscu vam mogu reci da mi je CryptLoad proradio
Ni sam ne znam kako , ali evo ga radi .
Skinuo sam novu , svezu verziju sa neta , postojecu sam obrisao i evo ga radi
Ali stvarno cudan problem je bio
Hvala svima koji su pokusali da mi pomognu
Vasa svaka podrska mi je puno znacila u danima moje agonije![]()
Ali , eto sam od sebe je proradio kada sam vec lagano prestajao da verujem u njega
Hvala jos jednom svima
joj brate nece i dalje ceka 15 min..sta mu jeeee vise........?Prekopiraj taj fajl u RouterControl (nalazi se u folderu router). Pokreni Crypload i idi u Settings pa na karticu Router. Imaš u 30 postu kako izgledajuju moja podešavanja. Znači ti stavi tvoju IP adresu(192.168.1.2),Username i Password i izaberi odgovarajući ruter. Ostalo kako je prikazano na slici. Kao što sam napisao u prethodnom postu krenuće da odbrojava od 900 sekundi. Doćiće do 850 i resetovaće ti ruter. Ovo sigurno radi jer je probano na još dva računara.
Probaj pa javi da li radi.
joj brate nece i dalje ceka 15 min..sta mu jeeee vise........?
ma prepravio sam ga sad i *** opet ceka neki djavo! dal treba i racunar da resetujem ili tako nesto?Zaboravio sam da ti kažem da .clr fajl prepraviš. Otvori ga u notepad-u i svuda gde je 192.168.1.1 stavi Ip tvog rutera. Mislim da si napisao 192.168.1.2 pa stavi taj.
Mislim da treba da prepraviš na tri mesta koliko se sećam.
Mislim da je kod mene tek tad proradio kako treba.
ajde posalji mi tvoju kopiju crl file-a moj email ti je [email protected]Zaboravio sam da ti kažem da .clr fajl prepraviš. Otvori ga u notepad-u i svuda gde je 192.168.1.1 stavi Ip tvog rutera. Mislim da si napisao 192.168.1.2 pa stavi taj.
Mislim da treba da prepraviš na tri mesta koliko se sećam.
Mislim da je kod mene tek tad proradio kako treba.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari