Šta je novo?

CryptLoad ne radi

petnaestak antivirus programa ima false positive?
a sto ne javljaju za usd ili za jdownloader? njih ne prijavljuje ni jedan antivirus.

Misliš da je nemoguće?
Kaspersky 7 ga je kod mene prijavljivao kao virus i nije pomagalo ni to što sam ga stavljao u listu izuzetaka pa sam prešao na NOD32 koji ga ne prijavljuje. Kod brata Kaspersky Internet Security 2009 ga takođe ne prijavljuje, tako da što se mene tiče bezbedan je.

Poslednja izmena:
meni CryptLoad svi antivirusi prijavljuju kao virus.
http://www.virustotal.com/
skenirajte to.

Niko se jos nije zalio na viruse u Cryptload-u. Ja evo na primer ne koristim ni jedan antivirus, i nikad i nisam, i opet sam prilicno siguran da nemam viruse. Mislis da se dejstvo virusa ne primecuje nikako drugacije nego sa antivirus programom. Hehehehe :wave:

KAV 7 ne prijavljuje nista za CryptLoad 1.1.4, proactive defense nije ukljucen. Moze li detaljnije koji virus je detektovan?

Izvalio sam jedan uzasno glup bug u programu. Ako vam je neki link selektovan u listi kada odete na ctrl+alt+delete taj link nestaje, ako je aktivan dl sa tog linka dl se prekida, koja glupost :wall:

Ha! To nisam jos video, hvala na obavestenju. :)

Mogao sam tako da se zeznem, a posle ne bih nikad nasao linkove ponovo.

Evo upravo mi je nod32 registrovao kao virus cryptload. Da pojasnim.
Koristim cryptload već dva meseca i nikakvih problema nisam imao. Sinoć sam ubacio neke linkove za download i ostavio da skida. Proverim jutros, pre posla, ide normalno i ubacim još koji link. Upravo sam se vratio i vidim ne radi. Pomislih da je pukao, ali njega nema tamo gde je bio. Računar niko nije dirao, jer nikog nije bilo kući, nije se gasio, samo ga jednostavno nema.
Odem na njihov sajt krenem da skidam, ali nod javlja virus i prekida download. Nod je redovno apdejtovan, tako da je verovatno tek u današnjem apdejtu ubačena definicija za cryptload.
Na poslu takđe koristim cryptload na više računara i ne detektuju ga avira ni avast, koji su takođe redovno apdejtovani.
Odoh da tražim zamenu.

Universal Share Downloader.
Moguce da ti Nod prijavljuje virus iako ga nema (upravo se setih exe packera i kompresora) :d.

Reinstalirao sam sistem i na mesto XP-a ubacio WIN 7,Cryptload sada nece da skida fajlove na eksterni hard,stalno ponavlja odbrojavanja od 45 sec.
Skidanje je problem samo kod eksternog HDD-a,sta je resenje?

Nazad
Vrh Dno