Graficki deo izgleda zaista sjajno, a rekao bih da ce da bude i prilicno zahtevno pogotovo ako se hiljadu ovakvih modela sukobe u onako detaljnom gradu kakav je na shotovima.
Nazalost prema informacijama (zasad prilicno sturim) rekao bih da ovo nema nikakvih dodirnih tacaka sa TWMII osim slicnog istorijskog perioda koji prikazuje.
Jasno stoji da je u pitanju RTS strategija, a ne TB, a takodje je cudno da nigde nije prikazana nikakva mapa teritorija gde se ovo odvija. Ovo ne mora da znaci da ce da bude lose, ali se bojim da nije u pitanju nekakva "quick" RTS igra ala Sparta Ancient Wars ili Maelstrom itd. koja ce da bude zanimljiva mesec dana plafon i nikad vise!
Nikad pre nisam cuo za ovaj Neocore games, mozda ljudi i znaju sta rade, ali sumnjam da ce da ga ubodu kako treba iz prve ako pokusavaju da kopiraju nesto vec postojece. Ako je u pitanju nesto potpuno originalno mozda i bude OK (mislim na mikromenadzment igre i samu igrivost). ali dok ne pokazu i napisu vise - sumnnjam.
Iskreno ovo me podseca na jednu stariju RTS igru od pre nekoliko godina "Warrior kings" koja je imala super grafiku, veoma slicnu temu, ali neoptimizovanost, bagovitost i ukupna neigrivost je totalno unistila igru. Tek nakon nekoliko zakrpa igra je proradila tako-tako, ali vise nikom nije bila zanimljiva.
Ja trenutno igram TWMII mod Broken Crescent (700MB arhiva) (pre toga Clouds accros europe, sicilian vespers, stainless steel itd) i tako mogu jos par godina jer su to modovi skoro 100% drugaciji od standardne igre i daju potpuno novi zivot istoj. Ili dok ne izadje najavljeni TW:Empires.